Bezárás

Győr, Kisfaludy utca 5-7

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 604 m²
Ár 248 millió Ft
  • Térkép
Knausz Edina
06 20 954 ···
 
Ingatlan 4 you
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújítandó
Emelet nincs megadva
Győr- Belváros sétáló utcájában ház eladó!!

Győr Belvárosában a Kisfaludy utcában ,3 szintes ház eladó!! Kitűnő lehetőség rövid távú bérbeadással, hotel és szálláshely kiadással foglalkozó vállalkozások és személyek részére, de bármely más célra is kialakítható!!!

A tervezett felújítás alapján, a 604 m2 –es épületben kialakítható:

-a földszinten a szálláshely recepciója, valamint a vendéglátásra már régebben kialakított, de felújítást igénylő kávézó, reggeliző, söröző, ahol az utcai terasz is engedélyezett!!! Üzemeltethető vagy bérbeadható!!

-a terv alapján az első emeleten és a tetőtérben 8 db egy szobás apartman-fürdővel és 2 db két szobás családi szoba –fürdővel , azaz 10 SZOBÁS APARTMANHÁZ kialakítható!!

Az épület, -amennyiben a vevőnek is hasonló elképzelése van- kész tervekkel eladó, belsőépítészeti látványtervek, alaprajzok, engedélyek!!

CÉGES BEFEKTETŐNEK AZ INGATLAN MEGVÁSÁRLÁSHOZ 80 MILLIÓ FORINT ÖNERŐVEL KELL RENDELKEZNIE, A FENNMARADÓ ÖSSZEGRE / 70 %/ BANKI HITELT BIZTOSÍTUNK!!! A BANKI HITEL INGATLAN JELZÁLOG ALAPÚ, NEM FÜGG AZ ÖN CÉGÉNEK GAZDASÁGI/ KÖNYVELÉSI HELYZETÉTŐL ÉS ALAPÍTÁSÁNAK ÉVÉTŐL!!!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 954 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?