Bezárás

Győr, Hédervári út

Eladó tégla építésű lakás
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 34 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
06 30 586 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Lift nincs megadva
Belmagasság nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Rezsiköltség 3 794 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
INGATLANOSOK KÉREM NE KERESSENEK!

Tulajdonostól eladó a képeken látható első emeleti téglalakás közvetlenül az egyetem mellett. A lakás az egyetemi könyvtárral szemben helyezkedik el, közvetlen közelében az egyetem főépületei, a posta, bölcsőde, a Duna-part és a Kálóczy tér. A ház 2010 körül teljes felújításon esett át, amelynek keretében új tetőt és szigetelést kapott. A lakás 2004-2005-ben esett át teljes felújításon, bár azóta is folyamatosan szépült.
A lakásban a térérzetet növelik a hatalmas fehér ajtók, a szerencsés belső elrendezés, és a nagy belmagasság (amelyet a szobában és a fürdőszobában kb. 30 cm-es gipsz álmennyezet csökkent) és az a tény, hogy minden helyiségből ablak nyílik.
A szobában egy antik hatású oszloppal kezdődő gipsz dekorációs fal határolja el az alvó/pihenő részt a dolgozó résztől, amely elválasztás igény szerint alakítható olyan módon, hogy a dolgozó rész helyett babarész is kialakítható. Az elhatároló fal teljes terjedelmében rakodható. A lakásban minden radiátor radiátortakaróval rejtett.
A lakás kis mérete ellenére rengeteg rakódóhely áll rendelkezésre. Már a lakáson kívül, az egyedi gyártású fa bejárati ajtó melletti (szomszéddal közös helyiségben) is egy kifejezetten oda tervezett szekrény és egy másik kisebb szekrény teszi lehetővé rakodást, tárolást. Az előszobában sarokszekrény és a fal mellett végigvezetett több mint 2 méteres magasságú szekrénysor teszi lehetővé a ruhák igényes tárolásában. A konyhabútor kifejezetten a lakásba készült, praktikus kialakítású (beugró főzőlap, felhajtható munkapult, etc.). A szobabútor rendkívül jól rakodható gipsz falazással készült, a kihúzható ágy és a körülötte lévő laminált faltakarás szintén egyedi beépítés. A szobában jól szigetelő modern fa ablakok, minden más helyiségben műanyagablakok találhatóak.
A fürdőszobában a mosdó és kellemes méretű kád mellett törölközőszárító és fűtött (melegvizes) bidés wc található.
A fűtésről a háztartási helyiségben található Renova kombi cirkókazán gondoskodik tárolós víztartállyal. A már megvalósult kéménybélelés miatt igény szerint kondenzációs kazánra cserélhető.
A lakás helyiségei: előszoba+konyha, háztartási helyiség, fürdőszoba, szoba.
A lakás értelemszerűen valamennyi beépített bútorral eladó. A rezsi minimális (közös költség 3800 forint/hó, amiben már a szemétdíj is benne van).
A lakás elhelyezkedéséből következően könnyen kiadható, de fiatal pároknak is praktikus és meleg otthonként szolgálhat.

INGATLANOSOK KÉREM NE KERESSENEK!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 586 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk