Bezárás

Győr, Közép utca 21.

Eladó tégla építésű lakás
Beruházótól
Alapterület 43 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Borosné Meleg Andrea
06 20 593 ···

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2019
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 3
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás nincs megadva
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér tetőtéri
Parkolás nincs megadva
43 m2 –es, 2 szobás, második emeleti tetőtéri lakás eladó

Adottságok:
9 lakásos társasház
fűtéskész készültség
hangszigetelt falak
háromrétegű, hangszigetelt nyílászárók
20 cm hőszigetelés a falakon, födémen
energiatakarékos padlófűtés mobil termosztátos vezérléssel
kényelmes ház-központi fűtés és melegvíz-ellátás

Előnyök
2 irányból benapozott lakás
világos, nagyméretű ablakkal rendelkező fürdőszoba
álló ablakkal rendelkező nappali - étkező
szeparálható konyha
redőny-előkészítés
+ 13 m2 tetőtéri terület

Helyiségek:
közlekedő
szoba
fürdőszoba - wc
nappali – étkező
konyha

Lehetőségek:
választható kulcsrakész befejezés
garázs és tároló vásárolható

A vételárba foglalt extrák:
légzáró kivitelezés
klíma-előkészítés


Környék
Győr szívében, Nádorváros dinamikusan fejlődő, megújuló részén található a telek. A környék legfőbb előnye a kiváló megközelíthetőség. Azoknak jó választás, akik megfizethető áron egy helyen szeretnék élvezni nappal a város pezsgő forgatagát, este a kisvárosi lakókörnyezetet.

Minden közel van
Ha Önnek is fontos, hogy napi ügyeinek intézéséhez minél kevesebbszer kelljen autót használnia, kiváló ez az épület, mert a hivatalok, üzletek, éttermek közelsége miatt gyalogosan hamarabb megfordul. A vasútállomás, a vidéki autóbusz pályaudvar 5 percen belül gyalogosan elérhető. Parkolóhely keresésével sem kell bajlódnia, a gépkocsik elhelyezhetők az épület alatti garázsokban, parkolókban. Vendégei is kényelmesen parkolhatnak az épület előtt, fizetési övezeten kívül.

Fekvés
A telek több mint kétezer éve, a római-kortól kezdve lakott. E hely 60 emberöltővel ezelőtt is frekventált hely volt, ezt bizonyítja a régi Vásártér utca elnevezés is.
A telek elhelyezkedése kiváló, hiszen az átmenő forgalomtól mentes Közép utca végén, a volt Vásártér utcán kialakított zöldövezet szomszédságában található. Ezt a zöldövezetet Győr Város Rendezési Terve szerint az itt található mélyépítő telephely rovására jelentősen megnövelik a jövőben, emiatt az itt épülő lakások értéknövekedésre számíthatnak.

Igényes tervezés
Az épület kialakítása a modern életstílust tükröző, fiatalos. Lakásai funkcionálisak, jó elosztásúak, otthonosak, élhetők. Elrendezésük a mai kor igényeinek megfelelő, praktikus, elegáns. A közepes alapterületű, változatos elosztású otthonok használati értékét, saját kert, terasz, erkélyek és franciaerkélyek emelik.

Lakásszám
Az épület vitathatatlan előnye, hogy csupán egy nagyobb családi ház méretű, így kevés a lakásainak száma. Ennek előnyeit csak annak kellene ecsetelni, aki még nem lakott nagy lakásszámú társasházban. A környéken nem jellemző az ilyen kis társasházak építése. Így hiányt pótló az épület.

Családias hangulat
Az emberléptékű épületben mindössze kilenc lakás épül, mely hozzásegíti használóit ahhoz, hogy ne egymástól elidegenedve, hanem családias lakóközösséget alkotva élhessék életüket. A földszinten elhelyezkedő szolgáltató egység, iroda funkcióval, a lakók zavarása nélkül működik.

Napfényes belső terek
A tervezéskor kiemelt figyelmet kapott a természetes megvilágítás. A nagyra tervezett üvegfelületeknek köszönhetően a természetes napfény reggeltől estig kellemesen világossá varázsolja a belső tereket. A lakások többsége két homlokzati felületről is megvilágított.

Jövőbe mutató innovatív megoldások
Az épület minőségi anyagokból, gondos munkával épül fel. A 20 cm vastagságú homlokzati hőszigetelése, a háromrétegű üvegezése hosszútávon gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé. Az épület kiemelkedő teljesítményű hő-, és hangszigeteléseivel, hőhídmentességével, légtömörségével előzi meg versenytársait. Ezek révén hosszútávon képes lesz élhető, meghitt, kényelmes otthont nyújtani elégedett lakóinak.

Komfort kompromisszumok nélkül
Az előrelátó tervezésnek, és az ellenőrzött kivitelezésnek köszönhetően a lakások költséghatékonyan képesek maximális komfortot nyújtani lakóiknak. Így a lakók nem kényszerülnek választani a takarékosság és magas lakókomfort élvezése között.

Használati előnyök
Lakásunk használata során a megfelelő alapterületű élettér alapvető fontosságú, de fontos az is, hol tudjuk tárolni időszakosan használt, vagy nagyméretű tárgyainkat. Nagyobb lakásba költözés helyett ideális megoldást jelent az épületben kialakított tároló megvásárlása. Kerékpárok, téli gumik, babakocsi tárolására a földszinten kialakított tárolókat ajánljuk, egyéb használati tárgyak elhelyezésére a második emeleti tárolók nyújtanak jó lehetőséget.
A telken belül minden lakáshoz kialakítottunk egy-egy garázst, fedett vagy szabadtéri parkolót, melyek közül a lakásvásárlók igény szerint vásárolhatnak.

Rugalmas kivitelezés
A lakások emelt szintű fűtéskészen kerülnek értékestésre. A feltüntetett ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Igény esetén kulcsrakész kivitelezést is vállalunk. A lakásokhoz tároló és garázs vásárolható. A belső válaszfalak módosításával lehetőség nyílik az alaprajzi kialakítás változtatására.

Légtömörség
Találkozott már új lakásban zárt ablaknál is lengedező függönnyel, a konnektorból fúvó téli széllel? Szenvedett már fejfájást, lábfázást cúgos lakásban? E kellemetlenségek légtömör kivitelezéssel elkerülhetők. A légtömör kivitelezésnek köszönhetően a téli lehűlés, a nyári felmelegedés, a belső hőmérsékleti különbségek, és nem utósorban zajszint is jelentősen lecsökken. A falak- födémek, nyílászárók, gépészet légzáró módon kerülnek megépítésre, így nem csak a huzat, de a zajok is lakáson kívül rekednek.

Hangszigetelés
A társasházban lakók nyugalmát leginkább szomszédok zajai, zörejei zavarhatják. Ennek elkerülésére, és így az egymás közötti súrlódás esélyének csökkentése érdekében, kiemelt figyelmet fordítottunk a hangszigetelésre. Ennek szakszerűségét, és hatékonyságát akusztikai szakmérnök biztosítja a tervezés és a kivitelezés során.
Egyik környékbeli társasházunk lakója elégedetten újságolta: Egy hajnalba nyúló házibuli másnapján átment szomszédjától elnézést kérni a történtekért. A szomszéd csak annyit kérdezett: „Mikor lesz?”

Értékálló, biztonságos befektetés
Az ideális elhelyezkedésű, élhető, jó minőségű lakás biztonságos befektetés.
Kényelmes használni, könnyen kiadható, és ha a szükség úgy hozza, gyorsan, kedvező áron értékesíthető. Így minden esetben magas hozamot biztosít tulajdonosainak.

Beruházó
A beruházó a 22 éve működő Boros-Házépítő Kft. Győrben 190 lakást, 30 családi házat épített fel saját kivitelezésben. A gondosságának köszönhetően ezek a házak nem csak a garanciális idejük alatt, hanem évtizedek múlva is hibátlanul szolgálják tulajdonosaikat. Ezt a vállalkozást a megbízhatóság, és a precizitás fémjelzi.

Költözzön be
Felejtse el a kompromisszumokat és költözzön oda, ahol mindaz adott, amiért érdemes a városban élni. Új otthona nem csupán biztonságot, kényelmet és nyugalmat kínál, de a szorgos hétköznapjait is szerethetővé, ünnepnapjait pedig felüdüléssé teszi.

Kulcsrakész átadási határidő: 2020 augusztus 31.
Előnyök:
jó infrastruktúra
kiváló közlekedési és parkolási lehetőségek
családias hangulat
sok tárolóhely
gépkocsik biztonságos tárolása
saját ízlésre szabható lakások
alacsony fenntartási költség
kiemelkedő ár-értékarány
értékálló biztonságos befektetés
több évtizedes stabil múlttal rendelkező beruházó
ideális otthon

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 593 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk