Győr, Győr-Moson-Sopron megye Eladó egyéb iroda
Alapterület 729 m2
Azonosító: 33054091
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 364
Eladó egyéb iroda
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 2
Légkondicionáló nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 2
Légkondicionáló nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Győr városának, logisztikai szempontból egyik legjobb helyén, eladó ez a saját székhely, telephely kialakítására alkalmas, háromszintes bruttó 729 m2-es épület, melyből a pince 50 nm-t képvisel.
Az ingatlanhoz fedett szín illetve egy csarnok épület is tartozik, melyek együttesen bruttó 880 nm-esek.

A telek mérete: 1526 nm, összközműves.

Az épület jelenlegi formáját a 2000-es években kapta, amikor is a kor korszerű technológiájával, jó minőségű anyagok beépítésével, emeletráépítéssel, teljes tetőcserével, Dryvit hőszigeteléssel átépítésre került.

A teljes körű felújítás során, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, új helyiségek kerültek kialakításra, víz,-villanyvezetékek cseréje megtörtént, új radiátorok kerültek felszerelésre, új burkolatokat kaptak a helyiségek, falak festve lettek, tetőbevilágító került beépítésre, egy szóval minden új lett.

Az ingatlant 2010 óta nem használják, üresen áll. Az irodaház-üzlet statikailag, szerkezetileg jó állapotban van. A nem használt épületek „betegségei” észrevehetők az ingatlanban, de némi ráfordítással ezek „orvosolhatók”.

Az épületben, üzlethelyiségek, több iroda, konyha, tárolóhelyiségek, vizesblokkok kerültek kialakításra, illetve egy impozáns lépcsőház, ami a tetőbevilágítónak köszönhetően rendkívül világos.

Fűtése gázkazánnal biztosított, hőleadók radiátorok. Napelem felhelyezésével, amire jelenleg állami támogatások vehetők igénybe, a fűtési, energia költségek csökkenthetők.

Parkolás az ingatlanok előtt kialakított parkolókban és az udvarban is megoldható.

Az ingatlan minden oldalról körbe van kerítve.

A városrész a közelében megépült elkerülő, könnyű megközelítést biztosít a város különböző területeiről, Szlovákia és az M1-s autópálya felől is.

Az ingatlan nagyon sok lehetőséget rejt magában, jelenlegi formájában, kiválóan alkalmas építőipari tevékenységet végző cég irodaépületének, telephelyének, vagy akár még profilba vágó építőanyag-kereskedés működtetésére is. Az ingatlan nagysága lehetővé teszi akár munkásszálló, vagy idegenforgalmi, vendéglátási tevékenység folytatását. Az irodák, üzletek bérbe is adhatók, valamint.

Amennyiben szüksége lenne nagyobb telekre, úgy lehetőség van további két telek megvásárlására, amik megegyezés tárgyát képezik. Így összesen 2.856 nm terület tartozhatna a főépülethez.

Az ingatlan ára nettóban értendő.

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség, úgy díjmentes tanácsadással és díjmentes ügyintézéssel állunk szolgálatára.

További információkért hívjon akár hétvégén is!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Győr, Győr-Moson-Sopron megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 349,79 ezer Ft/m²
Győr 305,38 ezer Ft/m²
Győr-Moson-Sopron megye 318,11 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó irodák ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 364
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch