Bezárás

Győr, Sashegypuszta

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 35 m²
Telekterület 820 m²
Szobák száma 1
Ár 11,5 millió Ft
  • Térkép
Sági Péter
06 30 869 ···
Horizont Ingatlan Győr
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés egyéb kazán
Akadálymentesített nem
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna nincs
Győr-Sashegyen eladásra kínáljuk az alábbi nyaralóépületet. Az ingatlan tégla építésű, 1982-es építésű, pince-földszint-tetőtér elosztású. Szintenként kb 25 m2 alapterületű, állandó lakhatásra is alkalmas lehet, fűtése fatüzelésű kandallóval megoldott, a földszinten autóbeálló is épült. Hullámpala fedése van, a tető szigetelt, tetőtérben és a földszinten tágas terasz is helyet kapott.

Gyönyörű, gondozott kertjében termő gyümölcsfák, szőlőlugas található, minden irányból körbekerített. Található a telken továbbá egy 4x4-es melléképület, mely tárolásra kiválóan alkalmas.
Mélyvízi szivattyúval az ivóvíz megoldott, a szennyvíz zárt tárolóban vezethető, mely a telek utcafrontja felől egyszerűen üríthető.

Tulajdonosa a képeken látható összes mobíliával, szerszámmal, pincében található gépekkel együtt szeretné értékesíteni az ingatlant, melyet a vételár tartalmaz. A területen sokan állandóan kint laknak, magas feszültségű vezetékek a közelében nem találhatók.

A hulladékot a szolgáltató elviszi a területről, kukával megoldott, nem zsákos.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 869 ···
Üzenetet küldök