Győr, Pázsit utca

Eladó családi ház
Új építésű
Győr, Pázsit utca
Alapterület
60 m²
Telekterület
1400 m²
Szobák
3
Azonosító: 32407848
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Eladásra kínálunk Győr Pázsit utcában, Győrszentiván csendes, nyugodt, forgalomtól mentes, mégis központhoz közeli, illetve a belváros és az ipari park irányából több útvonalon is könnyen megközelíthető (zártkerti, de NEM kertvárosi) részén egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ 2 szintes, 2 hálószobás, 60 m2-es házat 1400 m2-es SAROKTELEKKEL!
Az ingatlanról gépjárművel 5 percen belül elérhető óvoda, iskola, szupermarket, drogéria, orvosi rendelő, gyógyszertár, ipari park, audi, 1-es főút, M19 autóút, Győr keleti elkerülő, stb… Győr belváros, M1 autópálya nagyjából 10 perc távolságra!
A ház emelt szintű fűtéskész állapotban várja első lakóit külső/belső nyílászárókkal, elektromos szerelvényekkel (kapcsolók, konnektorok, világítás), festéssel, fűtéssel! Alsó szinten 25 cm-es vasbeton szerkezet 10 cm-es homlokzati hőszigeteléssel és vasbeton födémmel, a felső szint 10 cm-es kőzetgyapot hőszigeteléssel ellátott könnyűszerkezet, kívül szintén 10 cm-es homlokzati hőszigeteléssel, mindkét szinten teljes értékű 260 cm-es belmagassággal (NEM tetőtér beépítés)! A szintek között a közlekedés vasbeton szerkezetű lépcsőn megoldott!
Az épület átgondolt és profi tervezése után az alsó szinten nappali + konyha, wc, háztartási helyiség, közlekedő, lépcső alatt kamra, a felső szinten közlekedő, 2 hálószoba, fürdő + wc, került kialakításra! Az alsó szinten a nappaliból, a felső szinten az egyik szobából két külön teraszkapcsolat lett kialakítva.
A fűtés norvég elektromos fűtőpanelekkel megoldott, aminek a még gazdaságosabb üzemeltetését a külön mérőórának köszönhető vezérelt (éjszakai) áram is segíti! Az ingatlanon a villanyszámlán kívül egyéb rezsiköltség nincsen, a szennyvízkezelés emésztőtartállyal + ülepítővel megoldott, az ivóvíz ellátásról 60 m-es fúrt kút és házi vízmű gondoskodik!

Az ingatlan besorolása miatt CSOK NEM VEHETŐ RÁ IGÉNYBE!

További információért, személyes megtekintésért keressen bizalommal az alábbi telefonos elérhetőségen! Tel: +
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély