Győr, Belváros

Kiadó raktárhelyiség
Alapterület 1 050 m²
3 € 1 094 Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 882 ···

Kiadó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Min. bérleti idő nincs megadva
Győr, minden irányból könnyen és gyorsan megközelíthető területén, a belváros és Gorkijváros határán, 300-1000 m2 közötti ipari terület, raktározásra, gyártói tevékenységre kiadó.

A Csipkegyári úton lévő terület, ahol az ipari ingatlan áll, az autópályától 10 percnyire található, a szomszédban lévő bevásárlóközpont rengeteg lehetőséget kínál, autóval pedig minden (éttermek, vasút és busz állomások, posta, hivatalok, iskolák, stb.) percek alatt elérhető a belvárosban.

Az ipari területen egy 300 m2-es, és egy 1050 m2-es terület áll rendelkezésre. A kisebb egyben, a nagyobb csarnok, az igénynek megfelelően, a tulajdonossal történő, egyéni megállapodás alapján megosztva is bérbe adó. A nagyobb épületben 3 és 5 tonnás daruk is találhatóak, így akár termelési, akár raktározási feladatokra is kiválóan használható. A kisebb épületben egy működőképes festőkabin áll, termelési és raktározási célra is kiadó ez is.
Az egész ipari területen 24 órás portaszolgálat is működik.

A tulajdonos a bérleti díjat 3 euró + ÁFA/m2 összegben határozta meg, + a rezsit és a 24 órás portaszolgálat díját számolja fel, valamint 3 havi kauciót kér szerződéskötéskor.
Megtekintéssel, kérdéseivel kapcsolatban várom hívását: Szabó Péter

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Szabó Péter
A referens összes hirdetése
06 70 882 ···
Házközpont Kft. Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?