Bezárás

Győr, Belváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 29 m²
Ár 29,02 millió Ft
  • Térkép
Radáni Gábor
06 70 941 ···
KOMPLEX INGATLAN
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota befejezetlen
Emelet földszint
Rezsiköltség 10 000 Ft/hó
Győr Belváros kiemelten frekventált helyén üzlethelyiség eladó. Az ingatlant új állapotban közvetlenül a kivitelezőtől lehet megvásárolni . Egy most épülő hat emeletes társasház földszintjén található a 29.02 m2-es helyiség. Ettől az üzlettől gyakorlatilag minden csak néhány lépésre van ( színház, Baross út, stb….) viszont szerencsére nagyon jól megközelíthető gépjárművel is. Szinte bármilyen boltot vagy szolgáltató egységet nyit, vevői azonnal látogatni fogják. Az új épületben az üzlethelyiséghez vásárolható gépkocsi beálló, de a tervező nem feledkezett meg az áruszállítás fontosságáról sem.
Az ingatlan háromrétegű üvegezésű külső alumínium borítású nyílászárókat kapott. A falazott szerkezet külső hőszigetelő vakolatrendszer védi, így a rezsiköltség nagyon alacsony lesz.
Az épület szépen harmonizál a már meglévő belvárosi épületekkel.
A ház ingatlanjai működő fűtésrendszerrel, burkolásokra, festésre előkészített állapotban lesz átadva leendő tulajdonosának, aki az igényei, elképzelései szerint tudja kialakítani üzlethelyiségét.
Amennyiben ide helyezi Cége telephelyét, azzal biztosíthatja vállalkozása jövőjét.
Ha hirdetésem felkeltett érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, esetleg a megvásárláshoz hitelre lenne szüksége, cégünk előteremti Önnek a legkedvezőbb hitelkonstrukciót.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 941 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?