Bezárás

Győr, Belváros

Eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 2 400 m²
Ár 350 millió Ft
  • Térkép
Szabó Péter
06 70 882 ···
Házközpont Kft.
Üzenetet küldök

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája C
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 4
Üzemeltetési díj nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
EGYEDI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG GYŐRBEN A BELVÁROS SZÉLÉN!
Győr, minden irányból könnyen és gyorsan megközelíthető területén, Gorkijváros és a belváros határán, 4 szintes, TÖBB CÉLRA ALKALMAS irodaház eladó!

Győr belvárosától karnyújtásnyira, a Csipkegyári úton álló irodaház az M1 autópályától 10 percnyire található, a szomszédban lévő Duna Center bevásárlóközpont rengeteg lehetőséget kínál, autóval pedig minden (éttermek, vasút és busz állomások, posta, hivatalok, iskolák, stb.) percek alatt elérhető a belvárosban.
Az épület 4 szinten, összesen 2.400 m2 területtel rendelkezik. A külső homlokzat hatalmas, teli üvegezésű ablakokkal ellátott, így a természetes fény bejárja az egész épületet, lakások kialakítására pedig körkörösen alkalmas. Emellett a parkosított udvar látványa teszi még kellemesebbé az itt töltött időt. Az épületben nagy lépcsőház, lift könnyíti a közlekedést, minden szinten külön férfi és női mosdók lettek elhelyezve. Az ingatlan kiválóan alkalmas irodai hasznosításra éppúgy, mint akár apartman lakások kialakítására, így kiváló, egyedi befektetési lehetőség, amihez hasonlót sem lehet Győrben találni.
Az ingatlan irányára 350.000.000,- Ft. Megtekintéssel, kérdéseivel kapcsolatban várom hívását: Szabó Péter

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó irodák ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 882 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk