Bezárás

Gyönk, Tolna megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 39 m²
Ár 8 millió Ft
  • Térkép
Lacza Vivien
06 30 796 ···

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Kivételes lehetőség Gyönk szívében!

Eladásra kínálunk Gyönk központi helyén található 39m2-es üzlethelyiséget!

A Gyönkön egyedüli büféként üzemelő üzlethelyiség tégla építésű. Kialakításra került egy nagy vendégtér kiszolgáló pulttal, személyzeti mosdó, kisebb tároló és konyha. A vendégmosdók egy külön helyiségben találhatóak.

A konyha megfelel a HACCP-koncepcióknak, jelenleg hot-dog, gyors és hamburger forgalmazása működik.
A vendégtérben megtalálható egy bárpult és két asztal székekkel. A kellemes időjárási körülmények meglétekor a büfé előtt elhelyezhető további 2 asztal székekkel.

A büfé folyamatos, fix vendégkörrel rendelkezik. Plusz szórakoztatásukat Tv-vel és darts táblával biztosította a tulajdonos.

Teljes berendezéssel(kivételt képez a képeken látható két darab italhűtő) és gépesítve kerül eladásra az ingatlan!

Ajánlom befektetőknek és vállalkozóknak, akik egy biztos jövedelemforrást szeretnének biztosítani maguknak, vagy családtagjaiknak.

További információkért keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk