Gyöngyös, Heves megye Eladó pince, présház
Telekterület 15298 m2
Közvetítői azonosító: COM 2462889 Azonosító: 32180670
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 693
Leírás

Szőlőnek és bornak szentelt tanya, kúria és vendégház, tekintélyes borospince.

Tradicionális bortermelő vidék Aba Sámuel történelmi területén, szőlőültetvények, ameddig a szem ellát, közepén szigetként kimagasló birtok és gasztronómiai oázis a bor és a föld adta javak szeretetének megünneplésére!

Eladásra kínálunk a Gyöngyös és Abasár között elterülő szőlőtermő terület közepén egy háromszintes, összesen közel 1.200 m2-es, többfunkciós épületet, amely a vendéglátás fellegváraként egyszerre étterem és borház, vendégház, rendezvényterem, múzeum, bemutatóterem, és a teljes épület alatti tekintélyes borospince révén a jövőben a vendégek kimeríthetetlen bőségforrásává válhat!
A teljes birtok és tanya egy nagyobb turisztikai és idegenforgalmi fejlesztés kiinduló alapja, amely fekvéséből és méreteiből adódóan kivételes lehetőséget tud biztosítani a térség befektetőinek.

Másfél hektár művelés alól kivett udvar, közepén egy múlt századi, három szintes kúria megkezdett felújítással, újjáépítéssel.
Földszint: Előtér és fogadó szint, ruhatár, kollekció bemutató tér. Kiskereskedelmi üzlethelyiség, étterem, különterem, szociális helyiségek. Három különálló lakrész, vendégfogadó, recepció, társalgó. Hátul 150 adagos konyha és kiszolgáló helyiségei, raktárak.
Emelet: vendéglátásra alkalmas, elszeparált galériák, raktár, valamint a szint külső folytatásaként egy 350 m2-es terasz.
Pinceszint: hatalmas kapacitású bortároló hordók, valamint klasszikus, egységekre tagolt, téglafalazatú boltíves pince az épület teljes hosszában.
Az épület alapja, falazata, tetőszerkezete stabil, remek állapotban van. Villamos, víz-, és fűtéshálózata kiépített, emellett a szerelvények hiányoznak. Belső felújítása abbamaradt, így további jelentős beruházásra van még szükség, hogy vendégfogadásra alkalmassá váljon.
Átadásra kerül a teljes terület, a vendégház, a telken lévő további két évszázados házrom, valamint igény esetén a kezeléshez kapcsolódó üzleti vállalkozás.
A térség ingatlanpiaci környezetében vizsgálva, a méreteket és lehetőségeket számba véve ez az ingatlan egy nagyobb, akár az 1,5 M Eurót is meghaladó üzleti fejlesztés alapeleme. A felújítási, kivitelezési igények figyelembe vételével került megállapításra a jelenlegi kínálati ára, amely 99 M Ft.
A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen a régió történelmi múltakra tekint vissza, az adottságainak köszönhetően évszázadok óta a növénytermesztés, szőlőtermesztés, borkészítés hazája, így a jövőbeli útja és szerepe, fejlődési képessége is adott.
A régióban, a településen és akár a szomszédban is további területek vásárolhatók, illetve közeli gazdálkodók szőlőterméseinek megvásárlása is lehetséges.

Ha egy igazán egyedi, a térség múlt századi hangulatát máig megőrző borházat, bortanyát keres, amit saját tervei alapján varázsolna újjá, amennyiben keresi a régi épületek sokat sejtető különlegességeit, amiben ráadásul a sikeres üzlet is ott rejtőzködik, akkor ez az a birtok, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.
Épület

Tovább olvasom expand_more
Térkép Gyöngyös, Heves megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 693
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 33 709 Ft/hó THM: 13,69% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch