Gyöngyös, Petőfi Sándor utca

Eladó egyéb iroda
Gyöngyös, Petőfi Sándor utca
Alapterület
672 m²
Azonosító: 31351687
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950 előtt
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Eladó Gyöngyös belvárosának egyik patinás társasházi épülete. Az ingatlan egy utcafronti pince+földszint+emelet+tetőtér kialakítású főépületből és egy udvari földszintes magastetős épületből áll. Összközműves telke 913 m2.
Az 1930-as évek elején épült ingatlan első épületét ügyvédi irodának és lakásoknak építették. Az államosítás után az épületet irodaháznak és szolgálati lakásnak használta egy állami vállalat. Az 1995-ben történt tulajdonosváltás után az épületet a jelenlegi funkcióknak (irodaház, lakás, tárolók) megfelelően felújították, majd 2000-ben társasházzá alakították. A 4 albetétből álló ingatlan jelenleg egy tulajdonos kezében összpontosul.
Az épület 18 m-es utcafronttal rendelkezik, bejárata egy nagy gépkocsik behajtására alkalmas kapun keresztül közelíthető meg, amely biztosítja a gyalogos és gépkocsiforgalmat. Az épület előtt öt személygépkocsi részére parkoló lett kialakítva. Az udvarban szintén öt személygépkocsi parkolása biztosított. Az ingatlan irodáiban bérlők találhatók, a lakás jelenleg üresen áll.
A telek hátsó részén található épület az 1960-as években épült, amelyet 1994-ben felújítottak, 2005-ig varrodaként használták, azóta üresen áll. Jelenleg az iroda bérlői raktározásra használják.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély