Bezárás

Gyöngyös, Petőfi Sándor utca

Eladó családi ház
Alapterület 672 m²
Telekterület 891 m²
Szobák száma 16
  • Térkép
06 30 972 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gázkazán
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló
Eladó Gyöngyös belvárosának egyik patinás társasházi épülete. Az ingatlan egy utcafronti pince+földszint+emelet+tetőtér kialakítású főépületből és egy udvari földszintes, magastetős épületből áll.
Az 1930-as évek elején épült ingatlan első épületét ügyvédi irodának és lakásoknak építették. Az államosítás után az épületet irodaháznak és szolgálati lakásnak használta egy állami vállalat. Az 1995-ben történt tulajdonosváltás után az épületet a jelenlegi funkcióknak megfelelően felújították, majd 2000-ben társasházzá alakították. A négy albetétből álló ingatlan jelenleg egy tulajdonos kezében összpontosul.
Az épület 18 m-es utcafronttal rendelkezik, bejárata egy nagy - gépkocsik behajtására alkalmas - kapun keresztül közelíthető meg, amely biztosítja a gyalogos és gépkocsiforgalmat. Az épület előtt öt személygépkocsi részére parkoló lett kialakítva. Az udvarban szintén öt személygépkocsi parkolása biztosított.
Az ingatlan irodáiban bérlők találhatók, a lakás jelenleg üresen áll.
A telek hátsó részén található épület az 1960-as években épült, amelyet 1994-ben felújítottak, 2005-ig varrodaként használták, azóta üresen áll. Jelenleg az iroda bérlői raktározásra használják.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 972 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk