Bezárás

Gyömrő, Beregszászi utca 4.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 47 m²
Ár 21,1 millió Ft
  • Térkép
Soós Gábor
06 20 297 ···

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2011
Emelet földszint
Eladásra kínálunk a rendkívül népszerű és kedvelt Gyömrő Liget lakóparkban egy 2010-ben épült, de eddig nem használt üzlethelyiséget.

Az üzlet 47 m2-es, a 29 m2-es eladótérhez egy 12 m2-es öltöző/raktár/iroda helyiség, egy WC és egy 4 m2-es teakonyha tartozik.

Az ingatlan jelenleg még kialakítás és burkolás, szerelvényezés előtt áll, az új tulajdonos választhatja ki a burkolatokat, amelyet a vételár tartalmaz.
Az üzlethelyiség önálló fűtéssel (kombi gázkazán) és mérőórákkal rendelkezik.

Parkolni az üzlet előtti, társasházhoz tartozó felszíni gépkocsi beállóban lehetséges, de igény szerint a házban található teremgarázsban is vásárolható beállóhely.

A Gyömrő Liget Lakópark néven ismert városrész Gyömrő Északi, Észak-Nyugati, Budapest és Maglód felé eső részén terül el, a 3111-es főút melletti területen. A városrész rendezett, modern kertvárosi jellegű, jellemzően újabb építésű, esztétikus külsejű családi házak, illetve ikerházak, kisebb társasházak alkotják.

A környéken - újabb beépítése és lakóparki jellege miatt -, kevés üzlethelyiség létesült, viszont a dinamikusan fejlődő városrész igényeli a kisvállalkozások jelenlétét, pl. szépségszalon, szolárium, kutyakozmetika, pékség, zöldség-gyümölcs bolt, kávézó, stb.. terülteken - a teljeség igénye nélkül.
Mint vállalkozóknak, mint befektetőknek jó szívvel ajánljuk a társasházban található üzlethelyiségeinket, melyeket bérbevételre is kínálunk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 297 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk