Bezárás

Gyomaendrőd, Selyem út 103.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 500 m²
Ár 75 millió Ft
  • Térkép
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 20 476 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Békés megyében, Gyomaendrődön – a holtágai miatt horgászparadicsomnak is nevezett Alföldi városban - működő élelmiszergyártó üzem (PÉKSÉG) eladó, 2017. évjáratú Citroen Jumpy SZÁLLÍTÓAUTÓVAL, 2 ÉLELMISZERBOLTTAL, azok árukészletével.

A két bolt, a pékség és melléképületei 255 m2, illetve 330 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik.
Két tulajdonos által alapított, 1993 óta jelenleg is prosperáló cég lévén vevői üzletkörrel, és munkavállalói csapattal működik.

A jelenleg is működő pékségben szükséges munkagépek (kemence, dagasztó, kiflisodró, zsemlegömbölyítő, sokkoló, mérlegek) egyéb munkaeszközök, valamint járulékos raktár és szociális helységek (öltöző, mosdó, zuhanyzó), a HACCP rendszernek megfelelően kialakítva.
A Fő úti bolt térséges eladótérrel, raktárhelyiségekkel, hűtőkamrával, udvarral, udvari hátsó bejárattal, rakodótérrel rendelkezik.

A Selyem úti bolt a péküzemmel egy épületben található, a hozzátartozó garázzsal, külső és belső raktár és rekeszmosó helyiséggel, udvarral, udvari hátsó bejárattal, rakodótérrel, tetőtér is hasznosítható.

A rendelkezésre álló - megegyezés szerint át is vehető - dolgozói létszám 13 fő.

A fenti ingatlanok a város forgalmas részein találhatóak, óvoda szomszédságában, iskolák közelében.

Érdeklődés esetén hívja a lenti telefonszámot, az ingatlanok megtekinthetőek megbeszélt időpontban, vételi szándék esetén személyes egyeztetésre van lehetőség.
VÉTELI ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 20 476 ···
Üzenetet küldök