Bezárás

Gyomaendrőd, Erzsébet liget

Eladó üdülőövezeti telek
Telekterület 15 531 m²
Ár 53 millió Ft
  • Térkép
Janó Istvánné
06 70 385 ···
Jászberényi Ingatlanpont
Üzenetet küldök

Eladó üdülőövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Eladó Békés megyében, Gyomaendrődön egy 15 531 nm-es telek. Gyomaendrőd kiváló helyen helyezkedik el, Békéscsabától mindössze 45 km. A határ szintén elérhető közelségben található. Az új M4 és 44-es utaknak köszönhetően Budapest csupán 2 óra autóútra van, de a vonatközlekedés is kiváló.
Gyomaendrődön az Erzsébet Liget mellett helyezkedik el a kiemelt üdülőövezeti besorolású telek. ( Sport és hozzákapcsolódó létesítmények építhetők, szállás étterem stb. )
Befektetés szempontjából két fő célt lehet meghatározni:
-orvosi, mozgásszervi rehabilitáció
-sport, ifjúsági utánpótlás nevelés, felkészítés
A Liget Fürdő az úttest másik oldalán tálalható. ( kb a bejárat 100m-re van. )A Liget Fürdőnek minősített gyógyvize van, a gyógyászati kezeléseket a társadalombiztosítás finanszírozza. A fürdő télen, nyáron üzemel. Gyomaendrőd városában hiányzik a szálláshelyek vonatkozásában a magasabb komfortfokozatú és nagyobb létszámú vendégeket befogadó Hotel.
A z orvosi rehabilitáció a lakosság ellátásában kiemelt jelentőségű. Gyomaendrőd vonzáskörzetében csak 40 km-re található ilyen szálláshely. A gyógyvíz a szálláshelyre is átvezethető, mert megfelelő kút biztosított. Van rá példa, hogy az önkormányzat panzióknak hozzájárult a gyógyvíz használatához.
A telek elhelyezkedése biztosítja a sportolók minden irányú felkészítésének a lehetőségét.
-Hármas Körös és holtágai 5 percre van ami lehetőséget biztosít a vízi sport számára (kajak-kenu Gyomaendrőd olimpiai bajnokot nevelt Tótka Sándor)
-A Hármas Kőrös gátja, a Kőrös part, mint természetvédelmi terület a futás az erőnlét megalapozásához ragyogó lehetőség.
-a Liget Fürdő az úszás számára biztosítja a megfelelő hátteret, ami szintén pár percre található
-A Városi Sportcsarnok szintén pár percre található ahol szintén erőnléti edzéseket-labdajátékokat lehet szervezni.
Gyomaendrőd természeti értékei és a környék adottságai egy tiszta, nyugodt kikapcsolódás lehetőségét kínálja a pihenni és sportolni vágyók számára.
A kerékpárturizmus lehetőségei is biztosítottak, folyamatosan épülnek a kerékpárutak. A hamarosan megjelenő Kisfaludy-terv kiváló lehetőségeket nyújt, hiszen támogatja vidéken a szálláslehetőségek kialakítását.
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Babaváró hitel ügyintézését is vállalom.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 385 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?