Bezárás

Gyód, Szőlőhegy

Eladó családi ház
Alapterület 68 m²
Telekterület 1 000 m²
Szobák száma 2
Ár 22,5 millió Ft
  • Térkép
06 30 334 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (konvektor), vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 25 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Eladó családi ház, garázs, gazdasági épületek, gyömölcsös-szőlő

Pécs vonzáskörzetében, az Árkádtól 10 km-re, a gyódi szőlőhegyen található az eladó ingatlan. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

A ház és a melléképületek 2003-ban nyerték el jelenlegi formájukat.

A családi ház kétszintes, bútorozott, hőszigetelt, korának megfelelő esztétikai állapotú. A ház földszinti részéhez egy téglaboltozattú pince is tartozik.

Az épület összkomfortos, vezetékes vízzel, gázzal ellátott, gázkazánnal, valamint vegyes tűzelésű kazánnal egyaránt rendelkezik. A területen fatároló, ásott kút, az épület csapadékvizét összegyűjtő ciszterna is található.

A billenőkapus garázs szerelőaknával rendelkezik. A garázs mellett teljesen felszerelt műhely, valamint az épület mögött egy újabb teljesen felszerelt műhely is található. Utóbbiban szalagfűrészgép és ipari áram (380V) is elérhető. A családi házhoz tartozik továbbá egy disznóól és egy tyúkól is.

A kétszintes családi házat két szoba+nappali+étkező+konyha+fürdő és wc+téliesített terasz+kazánház és éléskamra alkotja (kérés esetén a belterekről további fotókat küldünk). Hasznos alapterülete 67, 90 m2. A családi házhoz egy nagyméretű padlás is tartozik.

A garázs 11, 20 m2-es, a két műhely együttesen 22, 20 m2, a disznóól és tyúkól egyesített alapterülete 19, 10 m2. A garázshoz újabb nagyméretű padlás is tartozik

A területen található szőlőültetvény 200-300 liter bor előállítását teszi lehetővé. A veteményes és a gyümölcsfák (alma, barack, cseresznye, körte, szilva) termő erejükben vannak.

Az 1000 m2-es terület megműveléséhez használt összes eszköz, továbbá a műhelyek teljes felszerelése is része a vételárnak. A bútorok eltérnek ettől, esetük megegyezés tárgyát képezi.

A javasolt 22, 5 millió forintos ár induló ár, egyeztetés tárgyát képezi.

Az ingatlanról kérésre további fotókat küldünk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 334 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?