Gyermely, Komárom-Esztergom megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 735 m²
Ár 6,1 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 429 ···
Koós Zsuzsa
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Zsámbéki medencében ELADÓ

Gyermelyen a Pilisi Parkerdővel határolva, de még is belterületi családi házas övezetben ELADÓ egy dupla építési telek. Ez kis település zsámbéki medencében, Budapesttől mindössze 30 percnyi távolságra található, csodás környezetben.
Itt megvalósíthatja álmait! A telkek külön helyrajzi számon szerepelnek, ezért külön-külön is megvásárolhatóak. Egyben történő megvásárlás esetén további kedvezményt biztosítok. Méreteik: 1100 m2 és 1218 m2, 30 %-os beépíthetőséggel. A telkek aszfaltozott, rendezett zsákutcában helyezkednek el. Villany, víz, gáz, csatorna az utcában, igény esetén bármelyik beköthető. Település infrastruktúrája jó: óvoda, korszerű, modern általános iskola (német nemzetiségi nyelvoktatással), sportcsarnok, könyvtár, boltok, orvos és egyéb egészségügyi ellátás megtalálható. Kiváló közösség, agilis polgármester.

Főváros könnyen elérhető, egy élhető életet adhat önnek, és családjának ez a telek, melyhez kedvező áron juthat hozzá. A tiszta levegőt biztosítja a parkerdő, panorámát a zsámbéki medencére a telek fekvése, a nyugalmat a zsákutca , és a biztonságot a közösség.
Irányár : 6.1 millió HUF/telek

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Koós Zsuzsa
A referens összes hirdetése
06 20 429 ···
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?