Bezárás

Gyermely, Szőlőhegyi utca

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 3 623 m²
Ár 18,5 millió Ft
  • Térkép
06 30 970 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Gyermelyen, Budapesttől 40 km-re eladók tulajdonostól 1203, 1209, és 1211 m2-es telkek, melyek csodálatos szélvédett völgyben helyezkednek el. A telkek külön és egyben is megvásárolhatók. Egy telek ára 6.5 millió forint.

Egymás mellett összesen 3 darab eladó telek van, mely egyben is megvásárolható. Így már 3623 m2 -es területet kapunk, melynek ára 18.500.000 Ft

A három önállóan bejegyzett telek, szép nagy ház építésére vagy befektetésnek is kiváló, mert önállóan is értékesíthetők. Gyönyörű akácfa sor szegélyezi, így méhészkedésre is alkalmas. Közművek még nincsenek az utcában, ezért önfenntartó ház építésére is ideális a telek.

Központhoz közel, csendes utcában, az iskola, óvoda közelében található.
Könnyen megközelíthető: az M1-es autópálya zsámbéki leágazásától 10 km-re található, a 40 km-re fekvő Budapesttel jó autóbusz-közlekedés kapcsolja össze. Esztergom és Tatabánya is gyorsan elérhető a településről.

Gyermely község a Vértes, Gerecse és a Dunazug-hegység találkozásánál, a Bajnai-Zsámbéki-medence egyik völgyében, csodálatos természeti környezetben, dombok között megbúvó falu. Közigazgatásilag Komárom-Esztergom megyében, a Tatabányai járásban fekszik. Szép fekvése, jó adottságai hatással vannak a lakosságra és az idelátogatókra. Nagy a község népességmegtartó ereje, egyre többen választják lakóhelyül, a helyi fiatalok itt alapítanak családot, illetve évről évre többen települnek ide, mivel a község folyamatosan fejlődik.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 970 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk