Gyermely, Komárom-Esztergom megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 854 m²
Ár 2,49 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 815 ···
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Nyüzsgő városban él vagy dolgozik? Szeretné kiszellőztetni a fejét vagy csak egyszerűen szeretne kertészkedni és bio gyümölcsöket , zöldségféléket termeszteni? Itt a remek lehetőség, ha ezen vágyait el kívánja érni és telket keres!
Eladó Gyermelyen (Budapest, 36 km-re, Tatabánya 26 km-re ill. Esztergom 28 km-re) levő , zártkerti művelés alól kivont terület , mely rögtön megvásárolható. A terület a Vértes-Gerecse lábánál fekvő település határában, a Macska-hegyi dűlőben helyezkedik el csodálatos kilátással és mikroklímájú levegővel bír, mivel a Pilisi Parkerdő Zrt. hatalmas erdőterülete veszi körül.
Az ingatlan 856 m2 (238 négyszögöl), rajta 15 m2 alapterületű téglaépület (egy légterű, masszív betonalappal) és sok gyümölcsfa (körte, alma, cseresznye, megy, szilva, dió, őszibarack, kajszibarack és homoktövis) van.
Az ingatlan jó minőségű műúton jól megközelíthető, elektromos árammal való ellátása, annak bevezetése megoldható. A víz ciszterna létesítésével vagy fúrással biztosítható.
Az ingatlan nagyon közel van a Tata-Agostyán Arborétum felé vezető úthoz, valamint a Gyermelyi Kablás pusztai horgász tóhoz.
Csend, jó levegő, gyümölcsök, kertészkedésre alkalmas ingatlan! Békés, csendes, teljes kikapcsolódásra alkalmas hely és mégis jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Ha megtetszett Önnek hívjon bizalommal.

Térkép

Az ingatlan külterületen helyezkedik el.

A környék hasonló hirdetései térképen

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 815 ···
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?