Gyál, Pest megye

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 800 m²
Telekterület 2 145 m²
Ár 215 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 311 ···
Szabadfi István
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Pest megyében, Gyálon, gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezetben -Mgksz-3- megvételre kínálunk, egy 2019-ben épült, 800 m2-es, 6-7,3 m-es belmagasságú, acélváz szerkezetes, 10 cm-es szendvicspanel szigetelésű raktár épületet, egy 2145 m2 -es , bekerített telken. Az ingatlan az M5 és M0 autópályáról könnyen elérhető, össztömeg korlátozás nincs. Az épület pormentes ipari betonnal, 2 db földszinti és 2 db rámpás kapuval, riasztó és kamerás megfigyelő rendszerrel lett megépítve. Az ingatlanban ipari áram, víz, gáz, csatorna kiépítve. A műszaki dokumentációval és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen.Ár: 215 M Ft + ÁFA.
R431977
Érd : Szabadfi István


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szita Ingatlan Kft.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt CDCI portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Szabadfi István
A referens összes hirdetése
06 70 311 ···
CDC Ingatlan ÚJPESTI IRODA Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?