Bezárás

Gyál, Kolozsvári utca

Eladó családi ház
Alapterület 116 m²
Telekterület 606 m²
Szobák száma 2 + 2 fél
  • Térkép
06 30 928 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Gyál frekventált részén a Kolozsvári utcában, Budapest határától 200 m-re, a vasútállomás közelében, eladó egy nettó 116 nm-es ház, 58 nm-es fűthető műhellyel, 606 nm-es saroktelken.
Ebben a házban mindenből 2 van! Ezért 2 kisebb családnak is megfelelő. 2 külön bejárat is van az udvarról. (Sőt az ingatlan mellett lévő másik ingatlan is eladó.)

Jelenleg belülről átjárható a két 1-1 nappalis, 1-1 fürdőszobás, 1-1 konyhás, 1-1 hálószobás lakrész, de a kis folyosón egy 1 m-es fallal teljesen leválaszthatók (lásd az alaprajzot). A két egymásba nyíló előszoba (iroda) jelenleg az egyik lakrészhez tartozik, de ezek is szétválaszthatók egy ajtónyílás befalazásával.
Ha egy család használja a házat, akkor jól jön a 2 fürdőszoba, 2 toalettel, a két nagyméretű szoba, a 2 hálószoba, 1 dolgozó szobácska, 1 gardrób. Az egyik konyhából, vagy akár az előszobákból pedig további szobákat lehet kialakítani.
A 40 cm széles főfalak masszív kisméretű téglából beton alapra készültek, a válaszfalak anyaga eredetileg tégla, de a későbbi átalakítások során Ytong, és gipszkarton is bevetésre került. A féltetővel hozzáépített előszobák (jelenleg irodák) anyaga tégla és Ytong. A tetőtér nem beépíthető.

Teljes közmű, fűtés 3 éves cirkó gázkazánnal, radiátorokkal. Ásott kút az udvarban.
A közel négyzet alakú telken, a Munkácsy utcáról is megközelíthető az 58 nm-es téglafalazatú, betongerendás, cseréptetős, gázkonvektoros műhely (garázs, raktár), amiből akár lakás is kialakítható. A műhelyben 3 x 20 A ipari áram van, saját fogyasztásmérővel. Ehhez lett hozzáépítve összesen 58 nm könnyűszerkezetes raktár, ami könnyen lebontható, vagy akár meg is tartható. Helyigényes vállalkozásnak is alakalmas,
Gépkocsi beállás a Munkácsy utcáról 4-5 autó részére megoldott. Eggyel a műhelybe is be lehet állni, egy másikkal pedig tető alá. A sarok utcafront miatt az utcán akár 6 autó is parkolhat egyszerre.
Az udvaron jelenleg kisebb medence, aszfaltozott kosárlabdapálya is van.
Kitűnő infrastruktúra, 100-150 m-re kis boltok (tejbolt, fodrász, vas-műszaki, virágbolt, cukrászda, szépségszalon), gyógyszertár, étterem, 300 m-re Penny Market, 600 m-re Spar található. BKK buszmegálló, vasútállomás 200 m. 100 m-re van a város ékessége, a Millenniumi park játszótérrel, szánkódombbal, parkolóval.

KIVÁLÓ, RITKA LEHETŐSÉG, hogy a Munkácsy utcáról szomszédos ingatlan is eladó, ugyanattól a tulajdonostól.
A szomszédos 72 nm-es ház 339 nm telken, 30,4 m Ft.

A két telek összesen 945 nm.
A két ingatlan ára együttes megvásárlás esetén 72,3 m Ft.

A hirdetett ingatlan ára: 44,9 m Ft.

INGATLANOSOK KÉREM, NE KERESSENEK!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 928 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk