Gönc, Bocskai utca 19.

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 516 m²
Telekterület 1 456 m²
Szobák száma 13
283 000 € 89,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 943 ···
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány D
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 25 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGGEL!
Az ingatlan a város északkeleti részén, a belterület határán, csendes, ózondús környezetben helyezkedik el. A városközpont távolsága az ingatlantól kb. 500 m-re található. Közvetlen szomszédságban családi házak, a strandfürdő létesítményei, a települési vízellátás forrása és a Zempléni-hegység erdős, dombos természeti környezete található. Az ingatlanból szép, panorámás kilátás nyílik az emelkedő hegyoldalra és a Hernád-völgyre.
A terület összközműves: víz, villany, gáz és csatorna van.
A vendégház a település központja felől aszfaltozott úton gépjárművel jól megközelíthető.
Parkolás telekhatáron belül az udvarban vagy az ingatlan előtt közterületen egyaránt lehetséges.
A vendégház továbbképzés, nyaraltatás és aktív pihenés biztosítása céljából létesült egy meglévő, közel 100 éves patinás épület teljes felújításával és átalakításával.
Vendégszobáinak száma: 10 db (1 db 2+2; 9 db 2+1 ágyas)
Közösségi helyiségek: étterem-konferenciaterem, társalgó, olvasó-játék-kártya terem, sport-kondicionáló terem, pince-búsuló termek, részben fedett teraszok, szabadtéri szalonnasütő-bográcsozó filagória.
A különféle érdeklődési körrel szervezett rendezvényeket nagyszerűen kiszolgálja (csapatépítő tréningek, továbbképzések, kulturális programok, baráti összejövetelek, erdei iskolák, vadászatok, honvédelmi táborok, zarándokszállás, stb.), de pihenésre, teljes relaxálásra és akár kereskedelmi célú hasznosításra is kiválóan alkalmas.
Természetes kiinduló pontja a helyi történelmi nevezetességek (Amadé vár, Pálos kolostorrom, Károlyi Gáspár múzeum + szobor, Református templom, Pálffy kastély, Huszita ház és helytörténeti kiállítás, Római katolikus barokk templom) megtekintésének és jó alaptábora Abaúj-Zemplén kulturális és turisztikai túrái (pl.: Regéc, Füzér, Boldogkő várai; Vizsolyi Biblianyomtató Műhely Élménymúzeum, Hollóházi Porcelánmúzeum; Országos Kék túra, Szent Erzsébet út; Kassai látnivalók; stb.) tervezésének, bonyolításának.

A telek bemutatása:
Az 1424 hrsz. ingatlan 1 456 m2 térmértékű köztestelek, melyen, egy szabadon álló felépítmény helyezkedik el. Szervesen csatlakozik hozzá a 053/7 hrsz. udvar megnevezésű 1799 m2 térmértékű ingatlan.
A földterület az épület alapterületéhez képest arányos méretű, bővítése a szomszédos beépítetlen ingatlanokból tetszőlegesen növelhető.
Alakja szabálytalan négyszög, enyhén dombos, rendezett parkkal.
Az ingatlan kerített, a lehatárolást az utcafronton kőkerítés, a többi telekoldalon igényes drótfonatos kerítés biztosítja, gépkocsi kapu és személybejárat van.
A beépítetlen területeken füvesítés és örökzöldek találhatók, rendezetten parkosítottak, gondozottak, a kert közepén szökőkút, a telek keleti sarkában fedett szalonnasütő, bográcsozó pavilon áll.
Az ingatlanon belüli közlekedést térkövezett járdák biztosítják.
Az ingatlan összközműves, a települési hálózatokra csatlakozik. A csapadékvíz-elvezetés részben nyílt árokban történik.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 30 943 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?