Bezárás

Gödöllő, Bethlen Gábor utca 67.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 216 m²
Ár 109 millió Ft
  • Térkép
06 30 952 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Emelet nincs megadva
Gödöllő Kertváros részén családi ház befektetési lehetőséggel eladó. Az ingatlanban egy lakás, és 3 üzlethelyiség található. A ház 2000-ben épült, tégla falazatú, jó állapotú.
Az ingatlan bruttó alapterülete 283 m2, nettó alapterülete 220 m2.
Az ingatlan felső szintjén található az önálló lakás, mely bruttó 146 m2, nettó 87 m2. A lakás világos, napfényes. A nagy nappali és étkező mellett két hálószobát, egy gardróbot, konyhát, kamrát, egy mosókonyhát (melyben helyet kapott még egy WC), egy gardróbot, egy fürdőszobát foglal magában. A nagy nappaliból könnyen kialakítható még egy plusz szoba, hogyha szükséges. A lakás elrendezése lehetővé teszi, hogy akár két külön bejáratú lakás is kialakítható belőle. A lakás jó állapotú, azonnal költözhető, illetve kiadható, mely azonnali bevételt jelenthet a leendő tulajdonosnak.
Az alsó szinten található 3 üzlethelyiség, melyek az utcafrontról nyílnak. Mindhárom üzlet jelenleg ki van adva, így szintén azonnali bevételt jelent a leendő tulajdonosnak. Az egyik üzlethelyiség méreténél fogva kettéosztható, ami egy újabb remek lehetőséget kínál.
Az egész ingatlanban padlófűtés biztosítja a meleget a hűvösebb napokra.
A ház 317 m2-es telken épült, mely nagy része térkövezett, így több autó elhelyezésére is alkalmas. Egy fedett kocsibeálló is kialakításra került. Lehetőség van egy konyhakert vagy egy piknikezőhely kialakítása is.
Az ingatlan nagyon jó helyen található. Buszmegálló 1 perc, élelmiszerbolt 5 perc, gimnáziumok, általános iskolák ,óvoda 15 perc, Szent István Egyetem 20 perc gyalogosan.
Budapest könnyen elérhető Gödöllőről vonattal, HÉV-vel, busszal, autóval pedig az M3-as autópályán.
Gödöllő csodaszép város, ahol öröm élni! Ha szeretne Ön is ehhez az összetartó közösséghez tartozni, vagy csak jó befektetésnek gondolja az ingatlant, hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 952 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?