Bezárás

Göd, Felsőgöd

Eladó ikerház
Alapterület 171 m²
Telekterület 698 m²
Szobák száma 8
Ár 98 millió Ft
  • Térkép
Hegyes Istvánné
06 70 454 ···
Otthon Centrum Csepel Rákóczi - Hegyes Istvánné
Üzenetet küldök

Eladó ikerház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés nincs megadva
Rezsiköltség 50 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
GÖD KÖZPONTJÁBAN ELEGÁNS POLGÁRI HÁZ ELADÓ
GÖD KÖZPONTJÁBAN ELEGÁNS POLGÁRI HÁZ ELADÓ

Felsőgöd központi részén, RENDEZETT, kertvárosi, KEDVELT környéken eladóvá vált egy IMPOZÁNS, POLGÁRI jellegű, nagy családi ház.

A környék biztonságos, a közelben minden megtalálható, amire szükség van. A felsőgödi vasútállomás csak 5 perc. A Duna part kb. 10 perces gyalogtávolságra van. Kifejezetten jól ellátott környék.

Az ELEGÁNS OTTHON egy régi polgári ház átépítésével és bővítésével készült el 1996-ban, az akkori legmodernebb és minőségileg legjobb anyagok felhasználásával. A TORNÁCOS, FARAGOTT MŰKŐ korláttal ellátott alsó - felső terasz és a belső elrendezés a RÉGI POLGÁRI MILIŐ megtartását és továbbgondolását célozta meg.
A házba belépve elegáns előtér fogad, továbbhaladva jutunk el a nappaliig, ahonnan L alakban fordulunk a konyhába. Az alsó szinten található még két szoba, a mosókonyha, az alsó fürdőszoba és egy gardróbszoba.
Elegáns lépcső vezet az emeletre, ahol 4 szoba, és egy hatalmas fürdőszoba található. A felső terasz az udvar felé néz, így kellő intimitással rendelkezik.

A ház aljában pince is van, ahol a kazánház található. Az épület gépészete és belső burkolatai felújításra, modernizálásra szorulnak, de az épület szerkezete és a tető kiváló állapotban van.

A házhoz tartozik még egy melléképület, amelynek alsó szintjén összesen 6 autó beállási lehetőségét biztosító GARÁZS van, a felső szintje pedig hobbitevékenységre, tárolónak, vagy lakásnak használható.

Adottságai miatt ajánlom ezt az elegáns otthont nagycsaládosoknak, egyidejűleg otthoni vállalkozás székhelyének is, de akár cégközpontnak is kiválóan megfelel!
Bővebb információért, megtekintésért hívjon akár hétvégén is!

Pest megye, Göd, Észak-pesti agglomeráció, agglomeráció, Felsőgöd, családi ház, kertes ház, garázs, udvar, kert, medence, eladóingatlan, eladóház, ház, ingatlan, otthon, többgeneráció, beálló, klíma, elegáns, nagy, hálószoba,

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum Csepel Rákóczi - Hegyes Istvánné
Az iroda összes hirdetése
06 70 454 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?