Gelej, Petőfi utca

Eladó családi ház
Alapterület 130 m²
Telekterület 6 434 m²
Szobák száma 4
Ár 12 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 632 ···
Vályi Attila

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Megvételre kínálok, egy 130 m2 alapterületű, régi nemesi stílusban, téglából épült, család házat. A ház Borsod megye, Gelej község központjában, a főút mellett található. Nyílászárói fa szerkezetűek, fűtése gáz konvektorokkal és 2 nagy cserépkályhával megoldott. 2000-ben tetőcsere volt, amin most cserepek védik az épületet a beázástól.
Az 1915-ben épült épület, egy 2967 m2 területű sarok telken helyezkedik el, így az két utcáról is megközelíthető. A háznak 2 bejárata van, abban fürdő-wc egyben, 2 konyha, valamint 4 szoba található. Szobák mindegyike belső ajtóval egyben átjárható.
A lakóház mellett, egy 60m2 nagyságú melléképület is felépítésre került. Abban garázs, kamra és állatok tartására is alklamas helyiségek találhatóak. Kialakításra került még, egy fa szerkkezetű, kb 30m2 nagyságú másik garázs is. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt, annak közelében, posta, élelmiszer bolt, óvoda, általános iskola, bölcsőde is megtalálható.

Gelej a Borsodi Mezőség szívében található, az Alföldre jellemző végeláthatatlan természeti környezetben, mely védett és igen ritka állat- és növényvilággal büszkélkedhet. Község déli határa a Kis-Hortobágyként is ismert tájvédelmi körzet része, amely igazi felüdülést kínáló kirándulóhely.

További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal.

A kínálatomból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP.
Az ingatlan adásvételéhez szükséges teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésére, mint ügyvédi háttér, értékbecslés, otthon biztosítás, hitel ügyintézés.
Ingatlan hivatkozási száma: M156830

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Vályi Attila
A referens összes hirdetése
06 70 632 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?