Gárdony, Dinnyés

Eladó egyéb vendéglátó egység
Gárdony, Dinnyés
Alapterület
225 m²
Azonosító: 32382356
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
van

Leírás

Kizárólag irodánk kínálatában! Áresés!

Miközben soraimat fogalmazom azon gondolkodom, hogy vendégként vagy ingatlanpiaci szakemberként szemléltessem, hogy „mivel is van itten dolgunk”. Mivel a családommal állandó vendégek vagyunk, így mindkét aspektusból relevánsan tudok nyilatkozni. Ezúton is köszönöm a bizalmat, hiszen egy élet munkájáról van szó!

A ház eredetileg saját részre készült, tulajdonosa végig kísérte a folyamatokat a tervezéstől a kivitelezésig. Ennek köszönhetően magas műszaki tartalommal, kifogástalan minőségben épült. Később sikerült olyan vendégházat létrehozni, ami elnyerte a legmagasabb - 5 csillagos – helyi minősítést. A három légkondicionált apartman egymástól teljesen szeparált, önálló lakóegységként lett kialakítva, így akár a vendégház funkció mellett állandó lakhatást is tud biztosítani. Két apartman önálló terasszal is rendelkezik.
A ház sok vendéget köszönhet a falu földrajzi adottságának (is), hiszen Budapestről csupán 35 percnyi, Székesfehérvártól pedig 10 percnyi autózással elérhető. Ebből adódóan nem csak nyaralásra, hanem üzleti turizmusra is kiváló! Nagyon csendes, mégis központi, jól megközelíthető helyen fekszik. A közvetlen közelében cukrászda, élelmiszerüzlet, a Várpark turisztikai létesítmény, lovarda található. A Velencei tavi strandok, illetve az Agárdi Élményfürdő 8-10 percnyi kényelmes autózással elérhetők.
2018 januárjában kezdte meg működését a vendégház, rendszeresen frissített web, Insta és Facebook oldallal. A romantikus stílusban, igényesen berendezett vendégház zökkenőmentesen tovább üzemeltethető. Nem csak idényjelleggel, hanem egész évben fogadja a vendégeket!
Paraméterek:
•A 2536 m2-es telken (melynek kb. fele szeparált, a másik fele további funkcióbővítésre-beruházásra kiválóan alkalmas, sőt, meg is osztható a teljes telekterület) található házhoz Hunter locsolórendszerrel ellátott, rendezett kert tartozik dísznövényekkel, gyümölcsfákkal, grillezővel és kerti kiülővel. Locsolása ásott kútból megoldott. A kertben Barabás kővel kirakott, 2-3 gépjármű részére parkoló található. Az épület körül szintén Barabás kővel kirakott járda fut végig.
•A ház maga 200 m2-es + 50 m2 terasz, mely 3 különálló lakóegységre és 1 wellness helységre van osztva (70 m2-es apartman nappali+2 hálós, 2 db 50 m2-es nappali+hálós, 1 db wellness helység 30 m2-es). A hatályos építési szabályok szerint a ház további bővítésére is lehetőség van, akár oldal irányba, akár tetőtér beépítéssel.
•50x50-es sávalap, a falazat anyaga Leiertherm 30NF tégla és 10 cm dryvit szigetelés. Monolit vasbeton lemez födém, fa szerkezetű nyeregtető, cserép borítással.
•A ház napelemekkel van felszerelve, amely fedezi a villamosenergia szükségletet! Igény esetén tovább bővíthető.
•A radiátoros- és padlófűtést, valamint a melegvíz ellátást egy közös gázkazán szolgálja ki, amelyhez egy 500 literes víztartály kapcsolódik a zökkenőmentes melegvíz ellátás érdekében.
•A wellness helységben 5 fős fényterápiás jakuzzi, infraszauna és jáde köves masszázságy üzemel.
Irányára 189 helyett 181,9 millió forint.
Fontos: határozott kérésünk, hogy tekintettel a teltházas vendégforgalomra, a zavartalan pihenés érdekében kizárólag velem előre egyeztetett időpontban tekintse meg a vendégházat! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel