Bezárás

Gárdony, Agárd

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 210 m²
Ár 56,9 millió Ft
  • Térkép
Kis Attila
06 70 604 ···
Omega Home Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Fejér megyében, Agárd központjában megvételre kínálunk egy 2001-ben épült, kétszintes, 210 nm-es, melegkonyhás, teraszos, tehermentes vendéglátó üzletet, saját telekkel és teljes felszereltséggel. A 115 nm-es földszinten vendégtér, kiszolgáló pult, konyha és egyéb, a működéshez szükséges helyiségek (pl.: a mosdók) találhatók. A 95 nm-es tetőtérben iroda, mosdó és egy 70 nm-es, egy légterű helyiség került kialakításra. Az épület nem csak vendéglátó egységként funkcionálhat, alkalmas lehet egyéb vállalkozás működtetésére, illetve a tetőtérben egy tágas lakás kialakítására is van lehetőség.


Az adatok kizárólag a megbízóim által rendelkezésemre bocsátott információkon alapulnak.
Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalok felelősséget.
Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartom.
Az étterem építésekor figyelembe vették, hogy praktikusan minden oldalon, a különböző funkciónak megfelelően, bejárata legyen, illetve a kor elvárásainak megfelelően a fedett terasz akadálymentesített.
Az összközműves ingatlan háromfázisú áramhálózattal, gázkazános, radiátoros központi fűtéssel és önálló riasztórendszerrel rendelkezik. A melegvíz-ellátást átfolyós vízmelegítő biztosítja.
Az üzlet településen belüli elhelyezkedése rendkívül kedvező: a vasútállomástól, a buszmegállótól és a vízparttól is csupán néhány perc sétányira található.
Agárd könnyen és gyorsan megközelíthető vasúton-és közúton egyaránt, két nagyváros, Budapest és Székesfehérvár irányából is. (Budapest-Székesfehérvár vasútvonal és a 7-es számú főút.) Budapest-Kelenföldtől kb. 40 perc az út autóval és vasúton is, Székesfehérvár pedig csupán 15 km-re fekszik. Menetrendszerű autóbuszjáratok is áthaladnak a településen. A helység hajóállomása a Velencei-tavi hajózás része. Agárd az ország egyik jelentős idegenforgalmi központja, ahol a természetes víz és a termálfürdő egyaránt megtalálható. A koronavírus járvány miatt napjainkban a belföldi turizmus, így a Velencei-tó jelentősége is folyamatosan felértékelődik. A körülbelül 4500 fős lakossággal rendelkező település közigazgatásilag jelenleg Gárdony része, de óvoda, általános iskola, gimnázium, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár és számos bolt és kiszolgáló-vendéglátó egység is helyben elérhető.
Ajánlom ezt a rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező ingatlant családi vállalkozások és vállalkozó családok számára! Nem fogják megbánni!
Az ingatlannal kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődését a hét minden napján, hétvégén is. Kérem, hivatkozzon a következő ref.számra: OM1081.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 604 ···
Üzenetet küldök