Galgahévíz, Ökofalu

Eladó lakóövezeti telek
Galgahévíz, Ökofalu
Telekterület
1210 m²
Azonosító: 31895642
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Juhász Gabriella
Referens összes hirdetése
RG Home Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
25%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
nincs
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Galgahévíz Ökofaluban eladó egy 1210 m2-es építési telek.

Érdemes megvenni ezt a telket, mert a 2021 JANUÁRTÓL BEVEZETÉSRE KERÜLŐ KEDVEZMÉNY-eket fel tudja használni az építkezés alatt!! 5%-os ÁFA; ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS, ILLETÉKMENTESSÉG!!

A telek bekerítetlen, a villany, valamint az ökofaluban lévő kútból való víz be van vezetve a telekre. A panoráma csodálatos, az ingatlan mezőre, erdőre néz. Jó minőségű a talaj, gazdálkodásra kiválóan alkalmas. 1 km-en belül van a Bika-tó, és a közelben létesült egy biogazdaság is.

Az ingatlan beépíthetősége 25%, 4,5 méteres építmény magasságig.

A falu elhelyezkedése:
A Galgahévízi ökofalu Galgahévíz határában a Gödöllői Dombság erdei szélén és a Bika tó partján található, mely a Galga-mente egyik legszebb horgásztava, kellemes pihenőhely. Pontyot, csukát és harcsát is foghatnak az ide látogató horgászok. Területe több mint 20 hektáros, duzzasztott tó.
Az ökofaluban található házak kizárólag olyan helyi és bontott építőanyagokból készülnek, mint a szalmabála, a vályogtégla, a fa vagy a nádtető. A vályogfal csak kitöltő szerepet tölt be, a váz szerkezet illetve a teherhordó szerkezet a fa.
Az ökofalu célja az, hogy a benne élők mindent megtermeljenek maguknak, így gyakorlatilag az állattartás is megengedett.

Megközelíthetősége:
A falu Pest megyében, Hévízgyörk és Tura között helyezkedik el. Galgahévíz közúton megközelíthető az M3 jelű autópályáról a bagi elágazásnál letérve, vagy a 3. számú főközlekedési útról az Aszód közelében leágazó úton át. A község külterületén húzódik a Budapest–Hatvan-vasútvonal. Galgahévízről az ökofaluhoz 4 km az út, melynek nagyrésze ASZFALT, kb. 1 km-es szakaszon FÖLDÚT-on jutunk el, kizárólag AUTÓVAL közelíthető meg. Az ökofalu Budapesttől 40 km autóval.

Ajánlom olyan építkezőknek akik csendre, békére, nyugalomra, és önfenntartó életmódra vágynak!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Juhász Gabriella
Referens összes hirdetése
RG Home Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése