Bezárás

Galgahévíz, Ökofalu

Eladó lakóövezeti telek
Videó elérhető
Telekterület 874 m²
Ár 5,9 millió Ft
  • Térkép
Nagy Klára
06 20 971 ···
RG Home Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 25 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz van
Gáz nincs
Csatorna telken belül
ÉPÍTKEZŐK FIGYELMÉBE!!

Érdemes megvenni ezt a telket, mert a 2021 JANUÁRTÓL BEVEZETÉSRE KERÜLŐ KEDVEZMÉNY-eket fel tudja használni az építkezés alatt!! 5%-os ÁFA; ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS, ILLETÉKMENTESSÉG!!

Galgahévíz Ökofaluban eladó egy 874 m2-es építési telek. A telek bekerítetlen, csatorna van, a víz jó minőségű fúrt kútból vehető, az áram földkábelen megy a telekhatárig. A panoráma csodálatos, az ingatlan mezőre, erdőre néz. Jó minőségű a talaj, gazdálkodásra kiválóan alkalmas. Lenézve a falu saját tava található, viszont 1 km-en belül van a Bika-tó, és a közelben létesült egy biogazdaság is.

Az ingatlan beépíthetősége 25%, 4,5 méteres építmény magasságig.

A falu elhelyezkedése:
A Galgahévízi ökofalu Galgahévíz határában a Gödöllői Dombság erdei szélén és a Bika tó partján található, mely a Galga-mente egyik legszebb horgásztava, kellemes pihenőhely. Pontyot, csukát és harcsát is foghatnak az ide látogató horgászok. Területe több mint 20 hektáros, duzzasztott tó.
Az ökofaluban található házak kizárólag olyan helyi és bontott építőanyagokból készülnek, mint a szalmabála, a vályogtégla, a fa vagy a nádtető. A vályogfal csak kitöltő szerepet tölt be, a váz szerkezet illetve a teherhordó szerkezet a fa.
Az ökofalu célja az, hogy a benne élők mindent megtermeljenek maguknak, így gyakorlatilag az állattartás is megengedett.

Megközelíthetősége:
A falu Pest megyében, Hévízgyörk és Tura között helyezkedik el. Galgahévíz közúton megközelíthető az M3 jelű autópályáról a bagi elágazásnál letérve, vagy a 3. számú főközlekedési útról az Aszód közelében leágazó úton át. A község külterületén húzódik a Budapest–Hatvan-vasútvonal. Galgahévízről az ökofaluhoz 4 km az út, melynek nagyrésze ASZFALT, kb. 1 km-es szakaszon FÖLDÚT-on jutunk el, kizárólag AUTÓVAL közelíthető meg. Az ökofalu Budapesttől 40 km autóval.

Ajánlom olyan építkezőknek akik csendre, békére, nyugalomra, és önfenntartó életmódra vágynak!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 971 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk