Fertőszentmiklós, Győr-Moson-Sopron megye Eladó telephely
Alapterület 13925 m2
Telekterület 50783 m2
Azonosító: 33620849
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 905
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Fertőszentmiklóson, Soprontól 28km-re, az M85-ös gyorsforgalmi autóút mellett, pár percre az osztrák határtól, 50.783-es telken 11 raktár és üzemcsarnok, 1 irodaház és 1 portaépület eladó. Ár: 3,7M Eur +Áfa

A telek területe: 50.783 m2, nagyrésze beton illetve aszfalt borítású, nehézgépjárművek közlekedésére alkalmas. Felépítmények (nettó) területe összesen: 13.925 m2. Pár perces távolságban kisebb repülőgépek fogadására alkalmas repülőtér is található.

Közmű-ellátottság: Víz, elektromos áram, szennyvíz közüzemi hálózatokra rákötve, gáz az utcán. Jelenlegi funkció: Üzem, irodaház. Az ingatlan közműellátottsága: víz-közüzemi hálózatról biztosított, földgáz – az ingatlan előtt haladó földgázvezetékről biztosítható, a szennyvizet a városi csatornahálózatba vezetik, a csapadékvíz elszikkad. Az ingatlanon 2db tüzivíz tároló, tüzivíz hálózat, térvilágítás, termékbemutató park, szabadtéri tároló területek (1-10), irodaház, portaépület és 10 db üzemcsarnok/raktár van. Az állagmegóvás, karbantartás folyamatos.

Az épületek 1993 és 2009 között létesültek. Az ingatlan tulajdonosa kellő ráfordítást végzett, hogy az állagot modernizálja, megóvja és a kornak megfelelő módon tudja hasznosítani. Az épületek elrendezése, mérete, alakíthatósága, szerkezeti kialakítása, elhelyezkedése lehetőséget biztosít egy esetleges funkcióváltásra, akár termelő akár raktározási célra alkalmasan. A terület akár több irányból is megközelíthető lehet, - jelenleg egy bejárattal rendelkezik- felosztás esetén a belső közlekedés is megoldható.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Fertőszentmiklós, Győr-Moson-Sopron megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 103,06 ezer Ft/m²
Győr-Moson-Sopron megye 168,52 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 905
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch