Fertőrákos, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 400 m²
Ár 89 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 504 ···
Kovács Dániel
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Eladó egy ingatlan komplexum, mely magába foglal egy családi házat, valamint 5 szobás apartman házat, borospincét, kiszolgáló helyiségeket, parkolót, garázst, és 3350m²-es telket szőlővel, bővítési lehetőségekkel.

Az ingatlan kiváló lehetőséget ad családi vállalkozásnak, hisz Fertőrákoson a Fertő tó mellett a falusi turizmus, ezzel együtt a szállásadás mindig is jelentős volt. Ez a jelenség erősebb lesz, mivel a következő időszakban 23 milliárd Forintot költenek a Fertő turisztikai vonzerejének növelésére. Valamint falusi turizmus témakörében is egyre több pályázat jelenik meg.

A családi ház 80m² alapterületű két szintes, 5 szobás két fürdős, klímával felszerelt, erkélyes ház. Alatta pince található, mely tárolásra alkalmas, valamint itt kapott helyet a gáz és vegyes tüzelésű kazán, valamint a vízlágyító és puffertartály is.
Az ingatlanhoz tartozik még egy cca 50m²-es boltíves borospince, mely alkalmas szőlő feldolgozására is.

A vendégházban található két és egyszobás apartmanok, mindegyik saját fürdővel, főzősarokkal. Az apartmanok mérete 25-55m² között változik, berendezve, ágyakkal, bútorokkal. két 20m²-es kiszolgáló helyiség is hozzá tartozik, ahol akár reggeliztetni is lehet.

A garázs 35m²-es mellette egy fedett beálló található, valamint térkövezett parkoló.

Hitelben is tudok segíteni, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt!
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kovács Dániel
A referens összes hirdetése
06 20 504 ···

Hogy tetszik az ingatlan.com?

1
10