Bezárás

Fertőd, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 280 m²
Ár 59,9 millió Ft
  • Térkép
Bagári Szilvia
06 70 593 ···
IDEÁL Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló nincs
Fertőd, Nappali + 8 szoba, 280 nm-s, panzió, 590 nm-s telekkel és teljes berendezéssel együtt eladó.

Az épület 1999 épült és 2000-ben tovább bővítették valamint 6 cm-s szigetelést kapott. Az ingatlan fűtése cirkó kazánnal üzemel viszont ha szükséges akkor egy vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

Az alsó szinten található egy söröző, egy konyha, egy kamra, egy férfi-női toalett és egy előszoba amelyből a tulajdonosok saját lakrésze nyílik. Ebben a lakrészben kialakításra került egy nappali, egy konyha étkezővel, egy szoba illetőleg egy a toalett.

Az emeleten a tetőtérben található a panzió és a hozzátartozó 4 szoba amelyekhez természetesen saját fürdőszoba tartozik. (Egy szoba 3 ágyas a másik 3 szoba pedig 2 ágyas) Ha a szobák számát bővíteni szeretné akkor azt a lakás felé megteheti.

A panzióhoz két bejárat tartozik, egyik a lakásból nyílik míg a másik az udvarról. Az ingatlanhoz tartozik még egy pince, egy terasz illetve egy pakoló amely 6 db gépjármű számára biztosít parkolási lehetőséget. A panzió remek befektetés ha valaki ebből szeretne megélni hiszen a vállalkozás a mai napig működik és 8,9-es pontszámmal büszkélkedhet.

Külön kiemelendő tényező, hogy Fertőd folyamatos fejlődésen megy keresztül. Ezen keretében az Eszterházy Kastély 2019-ben lett felújítva és kedvelt látogatási célja mind a hazai mind a külföldi turisták számára. Ezenkívül folyamatosak a színházi elődadások, a koncertek, a kurzusok és a fesztiválok is, főleg a nyári időszakban, hiszen Fertőd főleg nyáron kiemelkedő célpont a kerékpárosok és a külföldi vendégek számára többek között a Fertő tó közvetlen közelsége miatt is. Az éttermek nagyon jó hirben állnak, a kiszolgálás remek.

Látványosságból sincsen hiány mivel a közelben található a Fertő-Hansági Nemzeti Park, a Hegykői termálfürdő és Nagycenken a méltán híres Széchenyi kastély. Továbbá a gyerekek sem fognak unatkozni ha Fertődön járnak hiszen itt található a Familypark is amely minden gyermek álma!

Újitsa fel, váltsa valóra álmait! Páratlan lehetőség, kedvező vétel!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 593 ···
Üzenetet küldök