Felsőtárkány, Heves megye

Eladó erdő
Felsőtárkány, Heves megye
Alapterület
7000 m²
Telekterület
700000 m²
Közvetítői azonosító: COM t
Azonosító: 31157059
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó erdő

Leírás

Nagyszerű befektetési lehetőség! Egyedülálló fejlesztési terület!
Nagyszerű befektetési lehetőség! Egyedülálló fejlesztési terület!

Az ország egyik legdinamikusabb fejlődő turisztikai régiójában, Eger mellett, Felsőtárkányban kínálok eladásra egy, - számos lehetőséget rejtő, páratlan adottságú, ca. 70 Ha méretű, egybefüggő területet.

A Felsőtárkány festői részén - Külterület - található 5 külön helyrajzi számon szereplő, de egybefüggő területből ca. 25,5 Ha erdő besorolású, a maradék 44,5 Ha pedig legelő / termőföld besorolású.

A leendő vevőnek,- mint befektetőnek, igen sok lehetőség kínálkozik, hiszen
lombház-, vagy passzívház-farm építésére is van már koncepció-terv, de a terület kiváló adottságai, valamint méreti miatt, akár erdő és vad gazdálkodásra, vadászatra, vagy akár napelem-farmnak is kiválóan alkalmas, sőt kalandpark, vagy egy bob-pálya is remek választás, a terület turisztikai forgalma miatt
A terület fejlesztése és mérete miatt, igen sok EU-s és országos pályázat is igénybe vehető.
Az összes közmű a terület mellett található, az áram a területen át megy - onnan beköthető.

Néhány szó a környékről:
Felsőtárkány Egertől 5 km-re található a Bükk lábánál, csodálatos panorámájával és természeti adottságaival az egriek egyik kedvenc kirándulóhelye, valamint a belföldi turizmus egyik legkeresettebb célpontja, sok külföldi turista is célba veszi.
Felsőtárkány megközelíthető autóval, távolsági busszal vagy egy kellemes, forgalomtól elzárt kerékpárúton, az Erdei Kisvasúttal pedig, Felsőtárkány vadregényes tájait ismerhetjük meg.
Felsőtárkány ékköve a Szikla-forrás és tó. Piknikezésre, horgászásra, játszóterezésre és erdei tanösvények megtekintésére is lehetőségünk van itt, bár az ősfákkal körülölelt tó látványa önmagában is elbűvölő.



Jöjjön, fedezze fel ezt a csodás környéket, engedje szabadjára a fantáziáját, lássa meg itt a következő befektetését!

Érdeklődése esetén a teljes dokumentáció rendelkezésre áll.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel