Felsőörs, Veszprém megye

Eladó erdő
Felsőörs, Veszprém megye
Ár
650 millió Ft
Alapterület
230 m²
Telekterület
11501 m²
Azonosító: 32518237
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum Veszprém) összes hirdetéséhez
Gacza-Nagy Regina
Otthon Centrum Veszprém
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó erdő

Leírás

Természeti ritkaság a Balaton közelében!
ELADÓ EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES TERÜLET A BALATONFELVIDÉKEN!

/További képek és videó weboldalunkon, oc . hu reg.szám: H436970 ./

Felsőörsön a természettel egybeszövődve, erdőre, patakra, őzekre, szarvasokra néző kilátással kínálunk eladásra egy olyan birtokot, amely alkalmas mind családoknak lakhatásra, mind üzleti lehetőséget keresőknek annak megvalósítására, ahol a Balaton közelsége egyik esetben sem elhanyagolható tényező.

A hatalmas területen megtalálható egy minden igényt kielégítő, stílusában a miliőhöz tökéletesen illeszkedő családi ház, amely

-földszintjén közlekedő, fürdőszoba, illemhely, egy egyedi tervezésű cserépkályhával felszerelt lakótér, valamint a ház fő élettere, egy tágas és padlófűtéses amerikai konyhás nappali és az onnan nyíló, kisebb lakás méretű erkély található, ahonnan pazar panoráma nyílik az erdőre és a patakra. Az erkélyre kiülve nincs az a napi stressz, ami nem múlna el egy pillanat alatt.

-emeletén egy másik, szintén egyedi tervezésű cserépkályhával ellátott lakótér, két hálószoba, egy fa tárolására külön kialakított helyiség, valamint egy közlekedő található. A nagyobbik hálószoba egy loggiára nyílik, ahová kiülve pont ugyanúgy átadhatjuk magunkat az erdő nyugalmának, ahogy egy szinttel lejjebb a nagy erkélyen.

-40 m²-es tetőterén egy beépített gardrób- valamint tárolószoba található

-pince szintjén a klasszikus értelemben vett pincén kívül kialakításra került egy présház, valamint ezen a szinten nyújt üdítő kikapcsolódást a szauna, felfrissülést a hozzá kapcsolódó zuhanykabin, pihenési lehetőséget a pihenőtér tornácos kiülővel, ahonnan lépcső vezet a kristálytiszta, jéghideg patakhoz.

A gáz bevezetése lehetővé teszi az azzal való fűtést, de a cserépkályhák felfűtése kellemes meleget biztosít a leghidegebb téli napokon is, így gáz használata nélkül sem fáznak az ott élők.

A birtokon helyezkedik el továbbá a féltetővel ellátott két állásos garázs, az egyedi, ritkaságszámba menő búboskemencével rendelkező társasági helyiség külön illemhelyiséggel, valamint a 4 angol box-szal felszerelt lovarda, amely minden ló-tartáshoz szükséges infrastruktúrával rendelkezik.

A birtokról általánosságban elmondható, hogy magas minőségű anyagok felhasználásával készült, minden részletében jól átgondoltan, alaposan kidolgozott és kivitelezett, egyedi és ízléses műalkotás, amelyre valóban nincsenek szavak..."

A telkek méretei:
Erdő:3212nm és 2989nm
Építési telek: 2772nm
Szántó:2528nm

Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum Veszprém) összes hirdetéséhez
Gacza-Nagy Regina
Otthon Centrum Veszprém