Bezárás

Felsőcsatár, Vas megye

Eladó egyéb telek
Telekterület 1 564 m²
Ár 3,9 millió Ft
  • Térkép
Viola Tamás
06 70 418 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Eladó egy 1564 m2-es Ausztriára néző építési telek kis présházzal

Az ingatlanon található egy 20 m2-es kőfalazatú, klasszikus faajtóval ellátott, felújított cseréptetővel fedett hangulatos kis présház, melynek fűtése vegyes tüzelésű kályhával megoldott. A présház alatt egy kb. 2m2-es kis talajvíz-gyűjtő van, amely a kerti öntözéshez kiválóan használható.

Víz és villany a telekhatáron.

2 km-es körzetben buszmegálló és kisbolt is található.

A 1,5 km-re fekvő Pinka-völgy, de a festői szépségű Vas-hegy is kiváló lehetőséget kínál a túrázáshoz. A Vas-hegyen – az ingatlantól 2 km távolságra - vendéglő várja az arra járókat.

Kiváló lehetőség a túrázás és piknikezés kedvelőinek, valamint az osztrák-magyar határ nyújtotta természeti szépségek szerelmeseinek.

Az ingatlan „zártkert” besorolású, körbekerítetlen építési telek 1m-es telekhatárral.
Várjuk hívását akár hétvégén is.

Keressen bennünket bizalommal akkor is ha eladó ingatlanát szeretné értékesíteni. Tapasztalt, hatékony, csapatunk örömmel áll a rendelkezésére.

A Házözön ingatlaniroda 10 millió forint alatti ingatlanoknál 100.000. Ft, míg 10 millió Ft feletti ingatlanoknál 1 %-os jutalékért segíti értékesíteni ingatlanját az ország minden pontján.

Válasszon bennünket, ezzel időt és pénzt spórolva meg magának. Közel 60 hirdetési ponton hirdetjük az eladásra szánt ingatlanját.

Előszűrést végzünk az érdeklődőknél, biztonságossá téve ezzel a megtekintést, továbbá Önhöz már nem jutnak el az ingatlan turisták, az albérlet keresők, a részletre vásárlók.

Keressen bennünket bizalommal a hét minden napján.


Kapcsolat a hirdetővel

06 70 418 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk