Felcsút, Fejér megye

Eladó lakóövezeti telek
Felcsút, Fejér megye
Ár
18,5 millió Ft
Telekterület
748 m²
Közvetítői azonosító: COM HK-3751978
Azonosító: 32349824
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
telken belül

Leírás

CSOK-osok, Babaváró-sok, friss házasok FIGYELEM!
Ez egy kihagyhatatlan ajánlat!
Felcsút egyik csendes, kis utcájában, mely a Fő útról nyílik, kínáljuk eladásra ezt a Gyöngyszemet.
A 748 m2-es telek teljesen körbekerítve várja új gazdáját, aki befejezné a megkezdett parkosítást és tovább csinosítaná a Vértesre néző panorámával rendelkező portát.
Bolt, Óvoda, Iskola, Posta, Faluház, Gyógyszertár, Háziorvosi rendelő 5-5 perces sétára elérhető.
Már található rajta egy 40 m2-es, összkomfortos, állandó lakhatásra is alkalmas, könnyűszerkezetes kis ház. Étkező-konyha, fürdő-mosdó, hálószoba helyiségekből áll, klímaberendezéssel, kamerarendszerrel felszerelve. Később akár nyári laknak, vendégháznak, vagy esetleg irodának is alkalmazható. Mellette fedett kocsibeálló található, illetve egy kis fa házikó, ami tárolásra alkalmas, teraszáról nyári estéken csillaghullást nézhetünk, vagy hétvégi sütögetésekkor kényelmesen étkezhetünk.
A telken, érvényes építési engedéllyel, egy 130 m2-es betonalap várja, hogy felépülhessen rajta a 114 m2, hasznos alapterületű, könnyűszerkezetes ház garázzsal, terasszal, kényelmes otthont nyújtva tulajdonosának.
A vásárláshoz extra ajándékként jár, a 114 m2-es ház komplett tervdokumentációja, mely könnyűszerkezetes technológiára készült, de ki kis áttervezéssel, akár téglából, vagy Ytong-ból is felépíthető.
Sőt!
A jelenlegi tulaj, külön megegyezés alapján vállalja akár a könnyűszerkezetes ház kulcsrakész kivitelezését is, amely így a Zöld hitel feltételeinek is maradéktalanul megfelel.
Az ingatlanra, a gáz kivételével minden közmű már bevezetésre került, az áramot H-tarifával kötötték be. A szennyvízelvezetésről, egy Fischer szennyvízátemelő gondoskodik.
Per és tehermentes, teljes mértékben jogtiszta! CSOK azonnal indítható a már meglévő engedélyek miatt! A jelenlegi állapot önerőnek is megfelel a pénzintézetek felé.
Igényelhetőek rá:

CSOK, Falusi CSOK, Babaváró
Lakás- és jelzáloghitel
Személyi kölcsön
Megtakarítás, lakástakarék

Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy további információra lenne szüksége, forduljon hozzám bizalommal.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel