Fehérvárcsurgó, Öreghegy dűlő

Eladó lakóövezeti telek
Tulajdonostól!
Fehérvárcsurgó, Öreghegy dűlő
Telekterület
7000 m²
Azonosító: 32203473
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
10%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Eladásra kinálunk egy gyönyörű szép telket Budapesttől 78 km Fehérvárcsurgon az őreghegyen . A telek közvetlenül a vadaspark a szomszédja a bakony , szembe vele megtalálható a vértes.
A telek beépíthetősége
10 %.
A területet amikor összevonattuk a HRSZ .számokat akkor hiteles földmérővel ki is mérettük.
(Ezt megjegyzem ,hogy ott kint az őreghegyen szinte senki sem csinálta meg.
Tehát így mindenki tisztán látja és tudja a terület határvonalait. Kerítésépítővel körbe kerítettük a legerősebb vadhálóval,amik vastag akácoszlopokra vannak kifeszítve. Mi saját költségünkön még a vadhálóra és az akácoszlopokra
20 cm vastag széles és 4 cm vastak bükkfa deszkákat csavaroztunk a kerítésre , hogy ezzel is jól kivehető legyen a terítorium . ( Ez az kerítés fel deszkázása még nincsen kész ,mert télen novemberben már nem tudtuk folytatni) ,idén tavasszal kezdjük el folytatni. Ha elkészül akkor ilyen úgymond "amerikai farmos" kerítés lesz.
A teleknek két főbejárata van.
Az egyik a fenti úton található meg
(az egyik az egy fekete kétszárnyas fém kapu) a másik kapu a lenti úton található meg (az egy nagy barna fa kapu ) ezt egy asztalos készítette nekünk. A telek mérete 7000 nm .
A telken belül bent van a vezetékes víz és a vezetékes villany is , ami egy óriási nagy dolog itt fent itt az öreghegyen.
A telek nagyon csendes ,és csodálatos panorámával rendelkezik. A telken belül 3 pontba elvittük a vezetékes vízet és vezetékes villanyt , hogy bárhol lehessen vezetékes villanyt vagy a vezetékes vízet elérni. A telken megtalálható még egy 16 nm kisház is ami téglából épült és hozzá tartozó 17 nm borospince . Természetesen ha valakit ez komolyan érdekli megtudom ezt mutatni . A kisház a pincével együtt felújításra szorul . Természetesen csodálatos családiház felépítésére is alkalmas a telek, viszont abszolúte alkalmas gazdálkodásra is a nagy méretei miatt , és a gazdag elhelyezkedése miatt alkalmas. Továbbá nagy lehetőség van benne idegenforgalmi szempontból is , mivel a tó kb. 10 percre található , a vadasparkban található gaja völgy centrum kirándulóhely és még hosszasan folytathatnám a listát. Egy biztos ,hogy ha valaki csak egy "egészség kapszulát " épít fel oda magának, vagy egy vadászházat ,az biztos ,hogy ott vendégekben nem lenne hiány. Ez a telek maga a természet ! Az ára : 30.millió forint. Tulajdonostól eladó!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély