Fehértó, Dózsa György tér 14.

Eladó lakóövezeti telek
Fehértó, Dózsa György tér 14.
Telekterület
4906 m²
Azonosító: 32301991
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Fehértó Győr-Moson-Sopron megye szívében, Győrtől 26 kilométerre a Hanság peremén helyezkedik el. A községtől északkeletre található a Fehér-tó, Magyarország egyik féltett természeti kincse. Az ország kiemelkedően fontos madárvédelmi, vonulási, fészkelési területe. A táj jellegzetességei a kiszáradó láprétek, mocsárrétek, kiterjedt nádasok, bokorfüzesek és füzesek, valamint a nyílt víztükör. Tájképileg, továbbá ritka természeti értékei, védett növény- és állatvilága folytán a Fertő-Hansági Nemzeti Park egyik fokozottan védett területe.

Fehértó központjában, a közelmúltban megújult Dózsa György téren, lakóházakkal övezett területen, utcafrontról nyíló, 4906 nm-es belterületi, sík, téglalap alakú (kb. 32m x 170m) építési telek eladó. A telek a Petőfi utcából is utcafronti kapcsolattal rendelkezik, így a mérete miatt akár több részre osztható. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Hrsz.: 175 (Fehértó, Dózsa György tér 14)
Övezeti besorolás: Lf (1000-1300 nm legkisebb telekterület, 30% beépíthetőség)
Víz, csatorna, gáz és villany a telekhatáron van.

Családi gazdálkodásra, panzió kialakítására, a telek szétosztást tervezve kiváló befektetési lehetőség. A közelben élelmiszerbolt, buszmegálló, óvoda stb. található. A községben horgásztó is működik. Fehértón nincs iparűzési adó és a település nem is tervezi ennek bevezetését.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel