Fadd, Dombori

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 094 m²
Ár 314,2 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 659 ···
 

Eladó szálloda, hotel, panzió...

PANZIÓ ÉS APARTMAN EGYÜTTES TOLNA MEGYE FADD-DOMBORI MELLETT
Tolna megye üdülőparadicsoma, Fadd-Dombori mellett a VOLENT-ÖBÖLBEN eladó egy jelenleg is MŰKÖDŐ PANZIÓ és apartman együttes (1997). A 16 szobás panzió és a 6 apartman ház 60 vendég kényelmes elszállásolását biztosítja, két ágyas jól felszerelt szobákban. Az apartmanok mindegyike rendelkezik társalgóval, felszerelt konyhával, fürdőszobával, a két ágyas szobák mellett.

A panzióban található még egy két helyiséges ÉTTEREM hideg és meleg konyhai szolgáltatással, társalgó, és a tetőtérben konferenciák rendezésére alkalmas terem. A relaxáció lehetőségét a wellness helyiségek biztosítják.

A komplexum alkalmas hosszabb távú hasznosításra, például a környéken munkát végző cégek dolgozóinak elszállásolására is. Miután a panzió folyamatos megrendelésekkel rendelkezik, ezért a jogfolytonosság és a szünetmentes működés biztosítása érdekében nem csak az ingatlan együttes, hanem az üzemeltetést végző vállalkozás is átadásra kerül, ha ez szükséges.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem hívjon bennünket, és részletesebb információval, anyagokkal személyesen is állunk rendelkezésére!
Ára: 314 230 000 Ft.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Szántó Ili
A referens összes hirdetése
06 30 659 ···
 
Csalogány Ingatlan Az iroda összes hirdetése

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10