Fadd, Dunasor utca Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 345 m2
Azonosító: 33108740
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 737
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Fadd-Dombori üdülőtelepe Budapesttől 150, Szekszárdtól 20 km-re, Pakstól 26 km-re a faddi Duna-holtág mellett helyezkedik el. A 12 km hosszú Duna-holtág a csend és nyugalom birodalma, ideális hely a nyugodt pihenésre vágyóknak. Dombori a vízi sportok kedvelőinek is kiváló hely, a holtág egykori versenypályáján már számos nemzetközi versenyt is rendeztek. Az üdülőtelepen több jól kiépített strand található és felszerelt tenisz-, foci-, kézilabda-, kosárlabda- és strandröplabda-pályával, így a sportos nyaralást kedvelőknek is ajánlható. A Holtág a horgászás örömeinek hódolóknak igazi paradicsom, Dombori főként óriásharcsáiról ismert.
A Dunasor utcában kínálok megvételre egy 345 m2-es hasznos alapterületű éttermet, 682 összközműves telken, terasszal, étterem résszel, kiszolgáló helyiségekkel, és egy 2 szobás szolgálati lakással, garázzsal.
Ár: 99 MFt.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Fadd, Dunasor utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 286,96 ezer Ft/m²
Fadd 286,96 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 737
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch