Bezárás

Fadd, Dunasor utca

Eladó családi ház
Alapterület 318 m²
Telekterület 2 527 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Sebestyén Szabolcs
06 70 625 ···
Az Ingatlanközvetítő
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Teljes bemutatóanyagért keresd Facebook oldalunk! 120 db fénykép, 55 db gömbpanoráma és Virtuális bemutató található! Facebookon keresd Az Ingatlanközvetítő név alatt.
Fadd-Dombori. Üdülőövezet, ami Holt-Duna partján Budapesttől 90 perc, Szekszárdtól 15 perc, Tolnáról 5 perc alatt elérhető. Az ingatlant ajánljuk a víz szerelmeseinek, és azoknak, akik egy kimondottan nyaralóövezetben szeretnének élni és pihenni.
A 2002-ben épült ingatlan teljes kikapcsolódást és kellemes pihenést nyújt, mely lakóház besorolással rendelkezik (szemben az itt elterjedt nyaraló és hétvégi ház besorolással). A közvetlen vízparti telek 2527 nm, saját kis szigettel, 100 nm stéggel, 400 nm építménnyel, összesen közel 68 nm fedett terasszal.
A 400 nm épület magában foglalja a 238 nm lakórészt, a 2 db egyenként 40 nm-es apartmanokat, illetve az 50 nm-es garázst és a 28 nm-es tárolót.
Lakrész: összesen 238 nm. A 3 szoba szalagparkettával, többi helyiség gránit lappal borítottak. A fürdő és a konyha is teljesen újszerű, alig használt. Az alaprajzi elrendezés átgondolt, jól élhető. A biliárdszoba, a szauna (jelenleg gépészetileg előkészítve), a vízparti terasz túlmutat az átlagos ingatlan nyújtotta lehetőségeken. A fűtés kombi fali kazánnal lett megoldva, radiátorokkal, amit a nappaliban levő kandalló nem csak hangulatban egészít ki, illetve fatüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A konyha alig használt, a fürdőben levő jacuzzi még nem volt használva. A nyílászárók fa szerkezetűek hőszigetelő üvegezéssel. A dupla „E” gerendás födémen vasalt aljzatbeton, amin további 15 cm vastag Polystirol habbeton lett kialakítva, azon cementsimítás. Az elektromos hálózata 3*40 A. Melegvíz ellátást 3 db 200 literes elektromos bojler biztosítja. Közvetlen kapcsolódik hozzá az 50 nm-es garázs és a 28 nm-es tároló illetve gépészeti helyiség.

Biztonság: az épület szolgáltatóhoz bekötött mozgásérzékelős biztonsági rendszerrel van felszerelve.

Luxus: a minőségi gránit burkolatok, gipsz burkolatok, a jól átgondolt alaprajz, az automata öntözőrendszer, a saját partszakasz kialakítása stéggel, szigettel.
Apartmanok: 2 db 40 nm-es teljesen felszerelt apartman saját terasszal, ami bérbe adható.
Vízpart: A móló 200 köbméter kőből lett megépítve, a 100 nm-es stég konnektorral ellátott, a közvetlen vízpart kellemesen lankás, így a csónak vízretétel egyszerű, kényelmes.
A teljes telekkialakítás jól átgondolt, igényes, kényelmes.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődésed, keress bizalommal

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 625 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk