Bezárás

Etyek, Horváth utca

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 937 m²
Ár 24,4 millió Ft
  • Térkép
Szili Krisztina
06 30 907 ···
Piramis Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Etyeken kiváló lokációval rendelkező 30%-on beépíthető 937nm-es összközműves belterületi telek eladó

Etyek belterületén a Gasztro sétánytól egy utcára, csendes, gondozott utcában 937nm-es (~80x12m) telek eladó. A telek Falusias építési övezetbe tartozik, így 30%-on beépíthető, min. 50% zöldfelülettel.
A telken jelenleg egy régi parasztház található, ami felújítható vagy akár bontható. Ha építkezésben gondolkodik a jelenlegi ház kiválóan alkalmas tárolásra vagy átmeneti szállásra. A Helyi Építési Szabályzat alapján egy lakóépület és egy kiegészítő épület építhető a telken. Az épületmagasság max. 4,5m lehet.
A telek körbekerített, a telekhatárok rendezettek. A telek belső feléről gyönyörű kilátás nyílik a környező dombokra – völgyekre.
Az utca szintén rendezett, gondozott, családi házas övezet.
A nyugodt környezet ellenére a telek könnyen megközelíthető kocsival, de 5 percnyi sétára távolsági buszmegálló is található. Szintén sétatávolságra van élelmiszerüzlet, gyógyszertár, templom, posta és a polgármesteri hivatal is.
Etyek egyre nagyobb ütemben fejlődő köszség, így mind a lokáció, mind az Etyeken belüli elhelyezkedés miatt a telek kiváló befektetés is.
Akár egy jövedelmező befektetést keres, akár távol a város zajától keresi következő otthonának a megfelelő telket, ajánlom szíves figyelmébe ezt a lehetőséget! Várom megtisztelő hívását.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 907 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk