Bezárás

Etyek, Dávidmajor

Eladó családi ház
Alapterület 1 029 m²
Telekterület 856 m²
Szobák száma 9
  • Térkép
06 20 991 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Dávid majori gazdasági és lakóépületet, valamint apartmanokat tartalmazó létesítmény rövid ismertetése:

A létesítmény gazdasági épületrésze az 1960-as években épült, országos gabonatároló program keretében, az Ipari Épülettervező Vállalat tervei alapján. Az épület egy 852 m2 es telken helyezkedik el. Az épület súlykorlátozás nélküli, aszfaltozott úton közelíthető meg. A létesítmény a jelenlegi lótartási tevékenységhez szükséges 50 hektár bérelt legelővel és mezőgazdasági gépekkel el van látva.
Az 1996-ban történt átalakítás, és lakóházzal való kibővítés során a gazdasági épületrész földszinti része ló istállónak lett átalakítva, melynek során az épületben 8 db angol boksz lészült, amik 16 db állássá alakíthatók. Az épülethez csatlakozva a hátsó telekrészen további 4 db boksz áll rendelkezésre.
A környező táj nagyszerű lehetőséget kínál a zavartalan tereplovaglásra, a homokos karám pedig a kezdőknek ad lehetőséget az alapok elsajátítására, valamint a lovak edzésére,
A 2014-ben készült PANNÓNIA SZIVE TURIZMUSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ 2014-2024, szintén foglalkozik a létesítmény további fejlesztési lehetőségeivel, melynek sorá lovas pályák, illetve fedeles lovarda kialakítása lenne célszerű a község vidéki turizmusának fellendítése érdekében.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 991 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk