Etyek, Ófalu

Eladó szálloda, hotel, panzió
Etyek, Ófalu
Alapterület
520 m²
Közvetítői azonosító: COM R.A.07.29,
Azonosító: 32387070
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Rabóczki Andrea
Referens összes hirdetése
ArtsHome Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

Eladó Etyek központi részén egy jelenleg panzióként működő 12 szobás apartman ház, amely céges és családi rendezvények helyszínének is kiválóan alkalmas.
A házat a jelenlegi tulajdonosok 1998-ban építették minőségi anyagokból, követve a település képébe illeszkedő hosszúkás, tornácos autentikus parasztház jelleget.
Az épületen az évek során kisebb felújításokat hajtottak végre, folyamatosan karbantartották.
A telken a főépületen kívül, található egy kisebb épület, illetve egy talapzathoz rögzített önálló mobil ház is, továbbá egy hangulatos borospince, grillterasz és négyállásos fedett gépkocsi beálló is.
A főépületben kapott helyet a recepció, konyha-reggeliző helyiség illetve 10 apartman szoba, mindegyik külön fürdőszobával, némelyikhez főzősarok is tartozik.
A szobák többsége légkondicionált, fűtésük központi gázkazánról történik, fenyőbútorral, TV-vel, minihűtővel felszereltek.
A különálló épületben a földszinten található a finn szauna, tusolóval, pihenővel, minikonyhával, az emeleten pedig két további apartman lett kialakítva.
A mobilházban egy teljesen szeparált apartman és egy kisebb szauna található.
A kert gondozott, parkosított, grillterasz, borospince, merülődézsa szolgálja a szabadidő kellemes eltöltését.
A tulajdonosok 1998 óta üzemeltették a panziót, folyamatos vendégkőrrel, ami továbbra is biztosítva lehet a környező borospincék vendég köréből mivel azok szállással nem rendelkeznek.
Az ingatlan céges tulajdon, így lehetőség van a cég megvásárlására, illetve csak az ingatlan megvétele is opció.
Amennyiben az új tulajdonos tovább folytatná a jelenlegi tevékenységet, úgy a cég megvásárlásával turisztikai pályázati pénzek elnyeréséhez a cég tenderképes.
Etyek lokációja és adottságai miatt az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, mivel csak 28 km-re van Budapesttől így könnyedén megközelíthető, nem beszélve az egész éven át zajló egyeki rendezvényekről.
Etyeki borút, borturizmus, Etyeki piknik
Pannónia Golf&Country Club 18 lyukas golfpálya 10 km-re
Korda Stúdió
BUdapest-BAlaton kerékpárút már épülőben.
Az épület rendelkezik egy 8 apartmannal rendelkező társasház átalakítási tervvel is, de több generációs családi háznak is alkalmas.
Központi elhelyezkedése miatt akár magán orvosi praxis, rekreációs/szépség szalon is kialakítható belőle.
Amennyiben felkeltette érdeklődését további információkért hívjon bizalommal.


A HUNGARIAN GEM, BEST KNOWN FOR ITS DELICIOUS WINERIES!

For sale in the heart of Etyek a hidden gem. Due to the current owners retiring they are searching for their perfect fit buyer who can take over Etyek’s Villa Haka's legacy after them. We have lot more details for you if there is a serious interest on your end. This estate can be used either to continue the business or live in and use it as a multi family home.Location is ideal, less than 30 minutes drive from Budapest. Built in 1998, there were many renovations since then so it's in great condition.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Rabóczki Andrea
Referens összes hirdetése
ArtsHome Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése