Etyek, Botpuszta

Eladó egyéb telek
Kiváló befektetés
Etyek, Botpuszta
Telekterület
16500 m²
Azonosító: 32500666
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség
20%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Eladásra kínálok a Kolumbusz utcából nyíló 16.500 négyzetméteres telket, jelenleg egy helyrajzi számon. Elsősorban egészben, de kisebb részletekben is megvásárolható! A közművek az utcában megtalálhatóak. Az ingatlan kitűzésének és tervezési képének elkészítése, illetve a joghatár sűrítés elkészült.

Belterületi Gksz-1-es kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági terület. Legkisebb kialakítható telekterület 5000 négyzetméter, építési mód szabadon álló, beépíthetőség 20%, építménymagasság 16 méter, terepszint alatti beépíthetőség 20%.

Befektetés szempontjából igazán értékes, hiszen a telek 60-70%-ról belátni egész Budát, tehát panorámás. A környéken csak újépítésű ingatlanok találhatóak, illetve közvetlen szomszédságában egy luxusingatlan. Etyek átfogó beruházásokat hajtott végre, ami kiterjedt az út- és közműfejlesztésre, igényes tájépítészeti megoldások megvalósítására, új kerékpárút építésére, illetve a vízelvezető árkok kialakítására.

A telken szinte bármilyen projekt megvalósítható (fürdő, bevásárlóközpont stb), elképzelésével, terveivel, kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal hétvégén és az ünnepek alatt is állok rendelkezésére!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel