Bezárás

Esztergom, Komárom-Esztergom megye

Kiadó egyéb iroda
Alapterület 20 m²
Min. bérelhető 20 m²
Ár havonta 50 000 Ft
  • Térkép
Simon Péter
06 30 483 ···
Duna House Esztergom
Üzenetet küldök

Kiadó egyéb iroda

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950 előtt
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Bútorozott nincs megadva
Min. bérleti idő nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 20 m²
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Színvonalas irodahelyiség kiadó Esztergom szívében, a Bazilika szomszédságában

Az iroda épülete ötvözi a múlt hagyományait és értékeit, az építészeti, illetve művészeti szépségeit, miközben modern környezetet biztosít a munkavégzéshez és ügyfélfogadáshoz.
A tulajdonos hiánytalan infrastruktúrát biztosít, így a bérleti díj magában foglalj a rezsiköltségeket, a 24/7 portaszolgálatot, és az internethasználatot is. Ezen felül az épület előtt számtalan ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre, a közlekedés akadálymentesített, az épületen belül lift, gyönyörű gondozott belső kert, és igényes, házias ízeket kedvelő étterem is helyet kapott. Az irodák szomszédságában lévő Hotel*** szintén a tulajdonos birtokában van, így a több napos rendezvények szervezése sem okoz fennakadást.
A szolgáltató vállalja továbbá a rendezvényszervezést, és a helyszínbiztosítást kisebb - nagyobb összejövetelekhez. Házon belül könnyedén megoldható előadások, céges rendezvények, oktatások, promóciók szervezése.
Jelenleg négy kiadó iroda van az épületben, melyek egymás szomszédságában találhatóak, és közvetlen konyha - étkező, illetve mellékhelyiség kapcsolódik az irodákhoz.

Mind a négy iroda egyenként havi 50.000 Ft + ÁFA díjért bérelhető.

Az irodák külön-külön, és egyben is kibérelhetők. A bérlés feltétele 2 havi kaució, és 1 havi bérletidíj előleg megfizetése, valamint minimum 12 hónapra szóló bérleti szerződés aláírása.

50000 Ft/hó

Referencia szám: OF514750

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 483 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk