Bezárás

Esztergom, Komárom-Esztergom megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 3 000 m²
9 000 000 € 3,31 milliárd Ft
  • Térkép
Badó Péter
06 30 948 ···

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Dunaparti Gyöngyszem: eladásra kínálunk egy 4 csillagos Konferencia- és Wellness Hotelt, csodálatos kilátással a Dunakanyarra

A Hotel Esztergom városától 5 km-re található, amely a két hegy közötti völgyben húzódik észak-déli irányban a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.

Ez a fantasztikus panoráma tapasztalható a 80 db légkondicionált, minibárral, telefonnal, színes LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szoba többségéből, a 160 férőhelyes svédasztalos és ’á lá carte’ kínálatú étteremből és Panoráma teraszról valamint a wellness, fitness épületszárny tetején elhelyezkedő napozó teraszról.

A Wellness centrumban széles körű kényeztető kezelések, fitness terem, 4 különböző típusú medence és csodálatos szauna világ várja a lazítani és szépülni vágyó vendégeket.

A konferencia-, illetve szekciótermek egyaránt természetes megvilágításúak, légkondicionáltak és modern technikai eszközökkel felszereltek. Méreteik igény, résztvevőszám szerint alakítható, így tökéletesen alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, esküvők, termékbemutatók, kiállítások, konferenciák, állófogadások lebonyolítására.

Kisgyermekeknek gyermekszoba, serdülő korú fiataloknak és felnőtteknek ping-pong asztal, csocsó asztal, bérelhető kerékpárok és XBOX játékbarlang áll rendelkezésre.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 948 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?