Bezárás

Esztergom, Visegrádi út

Eladó családi ház
Alapterület 100 m²
Telekterület 1 000 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Sipőcz Katalin
06 70 640 ···
Sipőcz Katalin e.v.
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés házközponti, egyéb kazán
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs
BEFEKTETÉSRE IS KIVÁLÓ ! KÖNNYEN KIADHATÓ , Szálláshelynek !. ESZTERGOMBAN A SZÁLLÁSOK ÉJSZAKÁNKÉNT 13-17 EZER Ft áron.
Esztergom turisztikai szempontból közkedvelt, számos kirándulási lehetőség adott a környéken: Visegrád közelsége, a Duna part, kirándulási lehetőség, Szlovákiát egy híd köti össze Esztergommal.

CSALÁDOSOKNAK, NYUGDÍJASOKNAK IS REMEK LEHETŐSÉG, AZ 1000 nm-es telken , gyümölcsfák találhatóak, kertészkedésre kiváló, családi , baráti összejövetelekre is van mód.

INGATLAN HELYSZÍNE:
Esztergom (Kertvárosias lakóövezet, belterület) Csenkei – híd
(Nem árterületen fekszik)
A környék rendkívül csöndes, rendezett, a környék infrastruktúráját tekintve megfelelő. A távolsági buszmegálló 5 percre az ingatlantól, közlekedés óránként Esztergom belváros, és Budapest felé egyaránt. Autóval szintén 5 perc alatt elérünk a belvárosba, közelben benzinkút, Lidl, Bazilika, Iskolák, óvodák, éttermek, szálláshelyek. Bringa út a Duna parton, amit nemsokára Visegrádig fognak kiépíteni.A Duna part séta távolságra, az ingatlan a Duna parthoz képest az út másik oldalán helyezkedik el, egy kisebb emelkedőn lehet megközelíteni a házat. Kiépített kerékpár úton lehet a Duna parton haladni biztonságosan.

HÁZ JELLEMZŐI:
A ház 2004 – ben épült; belterületi ingatlan, Minősítése tulajdoni lap szerint (családi ház). Nyolc méter széles telek, 996 nm összesen. A ház a telek végében helyezkedik el, így a város és az utca zaja nem hallatszik be, rendkívül csendes, madárcsicsergős, jó levegő, béke fogadja az ott élőket. Kulturált szomszédok, akik jelenleg még életvitelszerűen nem élnek ott, de sok állandó lakos van a környéken. A ház téglából épült, kívül kőburkolattal, belül faburkolat, kiváló a szigetelése, a ház mellett tárolásra alkalmas helyiségek találhatók, két garázs, abból az egyik zárható, szerelő aknával ellátott, továbbá egy nagy kazánház, kerti WC, virágoskert, betonozott udvar. A vizet fúrt kút biztosítja, a ház 25A-el csatlakozik a villamos hálózathoz, a szennyvízgyűjtés emésztőben történik. Fűtése központi fűtés, vegyes tüzelésű kazán, mely folyamatos meleget ad.
Ház hasznos területe 100 nm, az alsó szinten egy külön nyíló nagyon világos 20 nm –es nagyszoba, egy nappali + ebédlő egyben, főzőfülke, előszoba, fürdőszoba, és a lépcsőház található. Még az emeleten jelenleg egy légtérben térelválasztás bútorokkal háló rész található.
Elmondható erről a kedves, egyedi kivitelezésű házról, hogy nem nagy ráfordítással kiváló otthon, vagy akár befektetés is lehet.

KÖLTSÉGEK: Vízdíj nincs, villany Kb 15.000 Ft három embernek, csatorna díj nincs, ellenben a emésztőt két- három havonta, fogyasztástól függően kell szippantatni; annak a költsége 10- és 15 ezer Ft a háromhavonta. Fűtés télen - fával, és brikett együtt kb.150 ezer Ft.

Az ingatlan nem tehermentes, kisebb kölcsön megfizetése után, adásvételt követően, 30 napon belül, de legkésőbb 60 napon belül birtokba vehető.
Hitelezhető az ingatlan.
Hétvégén is hívható vagyok!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 640 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk