Esztergom, Belváros

Eladó üzletházban üzlethelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 180 m²
Ár 115 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 519 ···

Eladó üzletházban üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet 1
Légkondicionáló van
Mit szólna ahhoz, ha azt mondanám, többet nem kell a városon át, dugókon keresztül eljutnia a munkahelyére? Nos, ez lehetséges!

Méghozzá ezzel az Esztergom belvárosában eladóvá vált, romantikus hangulatú emeleti lakással, mivel a lakás alatt négy üzlethelyiség is található. (Vizesblokkal, hasznosítható udvarrésszel.) Kérésra a lakásról tudok képeket küldeni.

Az emeleten így akár a saját munkahelyétől karnyújtásnyira lehet az otthona, ahova ebédszünetben kényelmesen hazaugorhat. Egy tágas, világos háromszobás, elegáns lakás, melynek különleges pompáját a természetes fából készült padlók, lépcsők, gerendák, lambériák adják. Jelenlegi stílusában romantikus, de néhány elem cseréjével, színezésével akár modern hangulatú lakássá is könnyen átalakítható.

A bejárati ajtón benyitva az előtérbe lépünk, majd a lépcsőn felfelé haladva előszobába jutunk, innen nyílik a mosdó és az előszoba-étkező. Az étkezőből a napfényes konyhába, majd onnan az éléskamrába érkezünk. Visszatérve az étkezőbe tágas és fényes nappaliba találhatjuk magunkat. Az étkezőből gyönyörű egyedi tervezésű középen nyíló üvegfalon juthatunk az impozáns méretű nappaliba, ahol a belmagasság adta lehetőségeket kihasználva elegáns galéria-könyvtár és gardrób került kialakításra. Innen nyílik két hálószoba. A nappaliból juthatunk a fürdőszobába és egy kedvesen megbújó erkélyre, amely tavasztól-őszig a szabadban étkezés, pihenés lehetőségét nyújtja.

A négy üzlethelyiség, melyekben működő vállalkozások vannak, a bérlők az új tulajdonosnál is tovább dolgoznának. Esztergom legforgalmasabb részén található, amolyan mini-pláza jelleggel, ahol sok-sok ember fordul meg naponta, így kiváló lehetőség adódik az üzletekben nagy forgalom bonyolítására. A víz és villanyóra almérőkkel rendelkezik, így a bérlők rezsifelhasználása egyedileg mérhetőAz ingatlan egy 560 nm-es osztatlan közös tulajdonú területen fekszik.

A környéken minden megtalálható, amely egy család kényelmes es kellemes megélhetését biztosítja, igy ajánlom az ingatlan családosoknak, vállalkozóknak egyaránt!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Németh Tibor
A referens összes hirdetése
06 70 519 ···
Négy-Bástya Kft Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?